عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است ؟

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است

در مقاله پیش رو می‌خواهیم درباره عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است نکاتی را ارائه دهیم. با توجه به مطالبی که در ادامه می‌خوانید می‌توانید در صورت نیاز و دریافت اطلاعات دقیق‌تر به سایت دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی فک، دهان و صورت مراجعه کرده و یا از طریق شماره تماس با مطب در ارتباط باشید.

امروزه یکی از رایج‌ترین جراحی‌های زیبایی که اغلب جوانان و میانسالان آن را انجام می‌دهند، رینوپلاستی یا جراحی بینی است. اما شاید به دلیل رواج بیش از حد این عمل تصور کنید هیچگونه خطری افراد را تهدید نمی‌کند. اما در پاسخ به این سوال باید بگوییم خیر؛ عمل بینی برای برخی از افراد کاملا خطرناک است. عمل بینی برای چه کسانی خطرنام است ؟ در ادامه قصد داریم به شما در این باره اطلاعات جامع و کاملی را ارائه کنیم.

رزرو نوبت دکتر سزاوار

شما می‌توانید برای انجام انواع جراحی بینی مانند رینوپلاستی بینی گوشتی و سوال در مورد اینکه عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است به مطب دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی فک، صورت و زیبایی به نشانی میدان ونک، خ گاندی شمالی، ک صانعی شرقی، پلاک ۷، واحد ۲ مراجعه کنید یا برای رزرو وقت و پرسش در خصوص انواع جراحی فک و صورت و بلفاروپلاستی به صفحه اینستاگرام دکتر سزاوار به آدرس @drsezavaromfs مراجعه نمایید یا از طریق تلفن تماس ۰۲۱۸۸۷۸۴۱۷۲ – ۰۲۱۸۸۷۸۴۹۶۷ و شماره واتساپ ۰۹۰۲۲۵۴۲۴۴۸

عمل بینی (رینوپلاستی) چیست؟

همانطور که بیان شد؛ عملی بینی یکی از محبوب‌ترین جراحی‌های زیبایی محسوب می‌شود. این عمل انواع مختلفی دارد که جراح با توجه به نوع بینی و شرایط بیمار یکی از روش‌های جراحی را برای او انتخاب می‌کند. همیشه اولین سوال افرادی که قصد رینوپلاستی دارند این است که عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است؟

عمل بینی (رینوپلاستی) چیست

  در ادامه درباره این موضوع بیشتر صحبت خواهیم کرد اما قبل از آن باید با رینوپلاستی بیشتر آشنا شوید.به طور کلی، رینوپلاستی یکی از انواع جراحی‌های بینی است که در طی آن غضروف یا استخوان بینی ظاهر بهتری پیدا می‌کند و به اصطلاح تغییر می‌کند. به طور کلی افراد برای ایجاد تغییرات ساختاری زیر اقدام به جراحی بینی می‌کنند:

  1. کوچک کردن و متناسب‌سازی اندازه بینی
  2. اصلاح زاویه بینی
  3. صاف و بی‌عیب و نقص کردن پل بینی
  4. تغییر ظاهری نوک بینی و اندازه و قرینه شدن سوراخ‌های بینی
  5. از بین بردن افتادگی نوک بینی
  6. تغییرات و اصلاح برآمدگی‌ها یا فرورفتگی‌های بینی

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است ؟

عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است ؟ قبل از اینکه دست به جراحی بینی یا عمل رینوپلاستی بینی استخوانی یا گوشتی بزنید باید حتما بدانید که این عمل برای برخی از افراد خطرات جبران‌ناپذیری را به دنبال دارد. بنابراین لازم به ذکر است که در صورت هر یک از موارد زیر به هیچ عنوان بینی خود را جراحی نکنید. رینوپلاستی یا جراحی بینی برای افراد زیر خطرآفرین است:

 افراد زیر سن قانونی

در پاسخ به این سوال که عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است باید بگوییم اول دسته از افرادی که جراحی بینی یا رینوپلاستی برای آنها خطرناک است و به هیچ وجه توصیه نمی‌شود، نوجوانانی هستند که هنوز به سن قانونی نرسیده‌اند. به طور کلی دختران کمتر 17 سال و همچنین پسران کمتر 18 سال نباید.

 افراد زیر سن قانونی عمل بینی برای این افراد خطرناک است

بینی خود را جراحی کنند. چرا که هنوز رشدشان تکمیل نشده و عمل زود هنگام می‌تواند سبب بروز برخی ناهنجاری‌های جبران‌پذیر یا جبران‌ناپذیر شود. بنابراین سعی کنید پس از رسیدن به سن قانونی اقدامات لازم برای جراحی بینی را انجام دهید.

مطالعه بیشتر: برای اطلاع از ماساژ بینی بعد از رینوپلاستی کلیک کنید.

 افراد مبتلا به دیابت

افراد دیابتی گروه دومی هستند که عمل بینی برای آنها خطرناک است. زیرا اکثر این افراد مشکلات قلبی و کلیوی دارند و به نسبت افراد معمولی و عادی زخم‌هایشان دیرتر خوب می‌شود. در نتیجه امکان و احتمال ابتلا به عفونت در این افراد به نسبت بالاتر است. به طور کلی روند عمل برای این دسته از افراد پرخطر و پردردسر خواهد بود. اگر شما هم مبتلا به دیابت هستید، با مراجعه به پزشک حتما این موضوع را با او در میان بگذارید.

 بیماری قلبی و عروقی

در پاسخ به این سوال که عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است باید بگوییم که جراحی بینی برای افرادی که بیماری قلبی و عروقی دارند، خطرآفرین و پردردسر است. بدن این افراد نسبت به ماده بیهوشی ممکن است واکنش منفی نشان دهد. به همین منظور قبل از جراحی باید به طور کلی از نظر مشکلات قلبی و عروقی مجددا بررسی‌های لازم نظیر اکو قلب، نوار قلب، اسکن و… را انجام دهند .

عمل بینی برای بیماری قلبی و عروقی خطرناک است

و در اختیار پزشک بیهوشی بگذارند. البته لازم به ذکر است که بدانید جراحی بینی به خودی خود برای بیماران قلبی و عروقی خطرناک نیست. این نوع جراحی در برخی مواقع حتی به بهبود تنفس افراد نیز کمک می‌کند. اما باید قبل از انجام عمل، از نظر بیهوشی مورد بررسی کامل قرار بگیرید.

بنابراین اگر از مشکلات قلب و عروق رنج می‌برید، قبل از انجام جراحی حتما با پزشک متخصص خود در مشورت کنید. در این حالت بهترین و بی‌دردسرترین عمل را خواهید داشت.شاید هم بتوانید از رینوپلاستی بینی بدون جراحی هم استفاده کنید .

 کم خونی

به طور کلی جراحی بینی جزء عمل‌هایی نیست که شما طی آن خون زیادی از دست بدهید و با خون‌ریزی بسیار زیاد همراه باشد. بنابراین اگر مشکل کم خونی دارید، این عمل برای شما بلامانع است. اما با این وجود حتما پزشک را قبل از جراحی باید در جریان بگذارید. چرا که کم خونی در برخی مواقع ممکن است خطرناک باشد.

کم خونی معمولا در خانم‌ها به دلیل قاعدگی شایع‌تر است. بنابراین باید قبل از جراحی حتما یک آزمایش خون جهت بررسی‌های لازم انجام دهید. در این آزمایش سطح هموگلوبین مشخص شده و اگر کمتر از 10 باشد، خطر بینی برای شما خطرناک است.

 مشکلات تنفسی

در پاسخ به این سوال که عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است باید بگوییم این جراحی برای افرادی که مشکلات تنفسی دارند معضلات و مشکلات بسیار زیادی را به همراه دارد و بسیار خطرناک است. چرا که آنها ممکن است طی تزریق داروی بیهوشی دچار  مشکل تنفسی بعد از عمل بینی شوند.

 سیگاری‌ها و افراد محتاط به الکل

قبل از جراحی بینی و همچنین مدت‌ها پس از جراحی باید از نوشیدن الکل و همچنین کشیدن سیگار اجتناب کنید. چرا که سیگار و الکل تهدیدی بزرگ برای خونریزی بینی هستند. همچنین این دو قطعا اثرات مخربی روی عملکرد سیستم ایمنی بدن دارند و ممکن است فرد را دچار مشکل کنند. بنابراین اگر سیگاری هستید یا الکل مصرف می‌کنید، حالاها حالاها دور عمل بینی را خط بکشید یا اینکه به سرعت به دنبال راهی برای کاهش و ترک این دو عامل مخرب باشید.

احتمال مرگ در جراحی بینی چقدر است؟

یکی از بزرگترین ترس‌های افرادی که قصد جراحی بینی دارند، این است که آیا امکان یا احتمال مرگ حین جراحی بینی یا همان رینوپلاستی وجود دارد یا خیر؟در پاسخ به این سوال باید بگوییم، در کلیه جراحی‌های پزشکی امکان هیچ چیز صفر مطلق نیست. بنابراین قطع به یقین نمی‌توان گفت که این جراحی بدون خطر نیست.

اما به طور کل، جراحی زیبایی بینی جزء کم خطرترین عمل‌های دنیای پزشکی محسوب می‌شود.براساس آمار به دست آمده هر سالانه تقریبا 25 هزار جراحی بینی در ایران انجام می‌شود. طبق همین آمار، میزان مرگ حین عمل هر دو سال تقریبا یک یا دو نفر است. پس هیچ جای نگرانی نیست.

مطالعه بیشتر: برای آشنایی با روش های شستشو بینی بعد از عمل بینی، کلیک کنید.

اما فراموش نکنید برای جلوگیری از هرگونه خطر یا رخدادی باید پزشک را در جریان کلیه بیماری‌های خود قرار دهید. در این حالت او به شما مشاوره می‌دهد و فرآیند جراحی بینی به بهترین شکل ممکن انجام خواهد شد.همچنین به این نکته توجه کنید که در دنیای پزشکی، علم پزشکی روز به روز در حال رشد و توسعه و تمامی وسایل و ابزارالات پزشکی در حال پیشرفت هستند. بنابراین به نسبت چندین سال پیش، جراحی بینی (رینوپلاستی) با خطر کمتری انجام می‌شود و هیچ جای نگرانی نیست.

علت به هوش نیامدن بعد از عمل بینی

به طور کلی در برخی مواقع بیمار پس از عمل بینی دیرتر از سایر بیماران دیگر به هوشیاری می‌رسد. علت به هوش نیامدن پس از داروهای بیهوشی تنها بیماری‌های زمینه‌ای و اختلالات متابولیکی همانند کم کاری تیروئید، بیماری کبد مانند کبد چرب، فشار خون و حساسیت به داروهای بیهوشی است. به همین منظور بیمار در صورت هر گونه مشکل قبل از جراحی باید با پزشک بیهوشی آنها را در میان بگذارد تا از رخ دادن این اتفاق جلوگیری کند.

علت به هوش نیامدن بعد از عمل بینی

آیا بیهوشی عمل بینی خطرناک است

به طور کلی، بیهوشی عمل بینی نسبتاً ایمن است اما با این وجود امکان رخ داد برخی عوارض طبیعی خواهد بود. این عوارض می‌توانند شامل عوارض جانبی مانند تهوع، استفراغ، خوابیدن طولانی‌تر از مدت مورد انتظار و گرفتن نفس باشند. عوارض جدی‌تر از این شامل عفونت، خونریزی یا لخته‌ای شدن خون می‌شوند که البته این عوارض بسیار نادر هستند و با رعایت نکات بهداشتی و استفاده از تجهیزات مناسب قابل پیشگیری خواهند بود.

برای کاهش خطرات، مهم است که با یک پزشک متخصص مشورت کنید و تمامی نکات پیشگیری و راهکارهای لازم را در نظر بگیرید قبل، حین و بعد از عمل بینی.

مدت زمان به هوش آمدن بعد از عمل بینی

به طور کلی پس از جراحی بینی بیمار باید یکساعت پس از انجام جراحی هوشیاری کامل خود را به دست بیاورد. البته احساس گیجی و خواب‌آلودگی پس از بیهوشی یک امر رایج و طبیعی خواهد بود.

مدت زمان به هوش آمئن بعد از عمل بینی

مراقبت‌های بیمار قبل و بعد از جراحی بینی

به طور کلی مراقبت‌های قبل و بعد از عمل بینی موجب کاهش عارضه‌های ناشی از جراحی بینی می‌شود. بنابراین اگر شما هم قصد جراحی دارید حتما به این نکات توجه ویژه داشته باشید.

مراقبت‌های قبل از عمل بینی

شما چند روز قبل از جراحی بینی باید به نکات زیر توجه کنید:

  • باید به مدت دو هفته قبل از جراحی بینی، مصرف دخانیات را کنار بگذارید.
  • از خوردن داروهایی که به رقیق شدن خون کمک می‌کنند، پرهیز کنند. به عنوان مثال آسپرین را قبل از جراحی با توصیه پزشک باید قطع کنید. البته توجه کنید کاملا باید با مشورت پزشک این کار را انجام دهید.
  • در روزهای قبل از عمل، مصرف آب و مایعات را بیشتر کنید.
  • به طور میانگین 8 ساعت قبل از عمل، از خوردن و آشامیدن اجتناب کنید. چرا که در هنگام بیهوشی باید حتما معده کاملا خالی باشد.

مراقبت‌ های بعد از عمل بینی

مراقبت‌های بعد از عمل و گوش کردن به توصیه پزشک بسیار مهم و حائز اهمیت است و موجب بهبود هر چه سریع‌تر بیمار و کوتاه شدن دوره نقاهت می‌شود. برخی از نکات مهم و مراقبت‌های بعد از جراحی بینی به شرح زیر است:

  • کمپرس آب سرد تا 24 ساعت پس از عمل جهت کاهش ورم و کبودی روی ناحیه صورت، کبودی زیر چشم بعد از عمل بینی و اطراف بینی قرار دهید. این کار باعث از بین رفتن بیشترین میزان کبودی زیر و اطراف چشم میشود و به بهبودی سریعتر بعد از جراحی کمک شایانی میکند .

 

  • رعایت رژیم غذایی در روز اول به شما کمک می‌کند تا درد کمتری را احساس کنید. روزهای اول مایعات و غذاهای نرم (پوره مانند) مصرف کنید. چرا که این موادغذایی نیازی به جویدن بیش از اندازه ندارند. و هم سرشار از موادی است که میتواند عوارض احتمالی ناشی از جراحی را به حداقل خود برساند .

 

  • از فین کردن بعد عمل بینی، بلند کردن اجسام سنگین و… تا مدت‌ها جدا خودداری کنید. چرا که تمامی این کارها روی بینی فشار بسیار زیادی را وارد می‌کنند. و این فشار میتواند تورم یا کبودی بینی و یا حتی جمع شدن پوست بینی و گاها عوارض بدی روی جراحی داشته باشد .

 

  • پوزیشن مناسب خواب در روزهای ابتدایی پس از جراحی بینی بسیار مهم است. باید سر را حتما صاف و به سمت بالا نگهدارید. چرا که در این حالت امکان خونریزی و ورم به شدت کاهش پیدا می‌کند. داشتن پوزیشن مناسب در خواب نیز کمک میکند عوارض تنفسی به همراه نداشته باشید و هم باعث ایجاد فشار بروی بافت های جراحی شده بینی نم یشود .

 

  • از خمیاز کشیدن، خندیدن، عطسه بلند و همچنین زیاد حرف زدن در ماه‌های اول جددا خودداری کنید. برای عطسه و سرفه، دهان را باز نگه دارید تا فشار را از روی بینی خود بردارید. برای جلوگیری از عطسه و سرفه سعی کنید در ماه‌های ابتدایی از زدن عطر، بوییدن گل و تمامی چیزهای حساسیت‌زا دوری کنید. چرا که گاهی ممکن است عوارضی چون جمع شدن پوست بینی بعد از عمل هم مشاهده شود .

یادداشت پایانی

شما می‌توانید برای انجام جراحی بینی و سوال در مورد اینکه عمل بینی برای چه کسانی خطرناک است به مطب دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی فک، صورت و زیبایی به نشانی میدان ونک، خ گاندی شمالی، ک صانعی شرقی، پلاک ۷، واحد ۲ مراجعه کنید یا برای رزرو وقت و پرسش در خصوص انواع جراحی فک و صورت و بلفاروپلاستی به صفحه اینستاگرام دکتر سزاوار به آدرس @drsezavaromfs مراجعه نمایید یا از طریق تلفن تماس ۰۲۱۸۸۷۸۴۱۷۲ – ۰۲۱۸۸۷۸۴۹۶۷ و شماره واتساپ ۰۹۰۲۲۵۴۲۴۴۸

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بهترین جراح فک، صورت و زیبایی تهران

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *