عمل بینی گوشتی چگونه انجام می‌شود؟

عمل بینی گوشتی

در مقاله پیش رو هر آنچه باید در مورد عمل بینی گوشتی بدانید را مورد بررسی قرار می‌دهیم. با توجه به مطالبی که در ادامه می‌خوانید می‌توانید در صورت نیاز و دریافت اطلاعات دقیق‌تر به سایت دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی فک، دهان و صورت مراجعه کرده و یا از طریق شماره تماس با مطب در ارتباط باشید.

 بینی گوشتی

جراحی بینی یکی از پرطرفدارترین جراحی‌های زیبایی به شمار می‌آید که سهم قابل توجهی از جراحی‌های  پلاستیک را به خود اختصاص داده است. افرادی که می‌خواهند برای این جراحی اقدام کنند ابتدا باید در مورد ساختار و نوع بینی خود اطلاعات دقیق داشته باشند. برای مثال نتیجه جراحی بینی گوشتی می‌تواند با نتیجه جراحی بینی استخوانی متفاوت باشد که متاثر از نوع بینی فرد متقاضی است.

بنابراین اینکه شما بینی گوشتی یا استخوانی داشته باشید می‌تواند در رضایتمندی شما از عمل بینی نقش داشته باشد.سوالی که اغلب افراد دارای بینی گوشتی قبل از جراحی می پرسند احتمال بازگشت نتیجه جراحی بعد از گذشت چندین سال است. ما در این مقاله به تمامی جوانب این جراحی خواهیم پرداخت و به این پرسش نیز پاسخ خواهیم داد.

رزرو نوبت دکتر سزاوار

شما می‌توانید برای انجام این دست خدمات پزشکی به مطب دکتر مهدی سزاوار متخصص جراحی فک، صورت و زیبایی به نشانی میدان ونک، خ گاندی شمالی، ک صانعی شرقی، پلاک ۷، واحد ۲ مراجعه کنید و یا برای رزرو وقت و یا پرسش در خصوص انواع جراحی فک و صورت و ایمپلنت دندان به صفحه اینستاگرام دکتر سزاوار به آدرس @drsezavaromfs مراجعه کرده و یا از طریق تلفن تماس ۰۲۱۸۸۷۸۴۱۷۲ – ۰۲۱۸۸۷۸۴۹۶۷ و شماره واتساپ ۰۹۰۲۲۵۴۲۴۴۸ با مطب ارتباط برقرار کنید.

شناخت نوع بینی

اولین گام برای انجام عمل بینی شناخت نوع بینی توسط فرد متقاضی و البته پزشک است. در گذشته جراحی بینی گوشتی با ریسک بیشتری انجام می‌شد، چراکه هنوز متدهای موثر برای ایجاد موفقیت بیشتر این جراحی وجود نداشت. برای مثال بسیاری از افراد با بینی گوشتی پس از رینو پلاستی بینی گوشتی با افتادگی بینی یا تغییر حالت آن مواجه می‌شدند .

که این اتفاق ناشی از برداشت چربی زیاد از پوست بود. مواقعی نیز به دلیل برداشت غیر اصولی چربی، خون رسانی به نوک بینی مختل می‌شد و فرد را با عوارض بسیاری مواجه می‌کرد. اما در حال حاضر با استفاده از متدهای جدید جراحی بینی گوشتی به اندازه جراح بینی استخوانی موفقیت آمیز است.

ویژگی بینی گوشتی

برای اینکه بتوانید تشخیص دهید بینی شما گوشتی است یا خیر باید ویژگی‌های زیر را بررسی کنید. بینی گوشتی دارای ویژگی‌های زیر است:

  • ضخیم بودن پوست بینی
  • پهن بودن قسمت تحتانی یعنی نوک بینی ( استخوانی در زیر آن احساس نمی‌شود)
  • بزرگ بودن منافذ و چرب بودن پوست بینی
  • بلند، پهن و ضخیم بودن پره‌های بینی

 نحوه جراحی بینی گوشتی

عمل بینی گوشتی را می‌توان به روش‌های مختلفی با برش‌های مختلف انجام داد. جراح پلاستیک ارزیابی دقیقی از کل صورت شما انجام می‌دهد و پیشنهاد می‌کند که کدام روش برای شما بهتر است. در این مرحله جراح محل ایجاد برش‌ها را به شما نشان می‌دهد. پس از ارزیابی اولیه روز عمل تعیین خواهد شد. در روز جراحی مراحل زیر انجام می‌شود:

نحوه جراحی بینی گوشتی

  • بلند کردن پوست بینی از استخوان و غضروف

در این مرحله به بینی زایلوکائین (داروی بی حس کننده) و اپی نفرین (برای به حداقل رساندن خونریزی) تزریق می‌شود. پس از ایجاد برش‌ها، پوست از غضروف بینی بلند می‌شود تا غضروف و ساختارهای استخوانی که قرار است تغییر کند آشکار شود.

  • بازسازی استخوان و غضروف:

بسته به نتیجه مورد نظر، ممکن است مقداری استخوان بینی برداشته شود و یا به شکل مورد نظر تغییر کند، همچنین غضروف ممکن است کوتاه شود. سایر تکنیک‌ها شامل استفاده از پیوند بافت (اغلب غضروف یا استخوان) برای کمک به بازسازی شکل بینی در برخی افراد لازم است و گاهی نیز ممکن است از پیوند مصنوعی استفاده شود.

قرار گرفتن پوست روی استخوان بینی

  • پس از پایان عمل، برش‌ها بسته می‌شوند و پوست روی ساختار استخوان جدید قرار می‌گیرد. برای حفظ شکل بینی یک آتل محافظ در قسمت بیرونی بینی قرار می گیرد.

باید توجه داشت باشید که در عمل بینی گوشتی به دلیل ضخامت پوست و پره ‌های بینی و همچنین ضعیف بودن تیغه سپتوم یا تیغه میانی بینی احتمال پیوند بافت برای ایجاد نتیجه بهتر وجود دارد. از این رو جراح ممکن است قسمتی از غضروف بینی یا غضروف گوش را برای تقویت تیغه به آن پیوند زند تا پوست به شکل بهتری روی بینی متصل و از افتادگی و تغییر حالت آن در طول زمان جلوگیری شود.

مطالعه بیشتر : برای اطلاع از، هزینه رینوپلاستی بینی بدون جراحی ،کلیک کنید .

جراحی بینی به چه منظور انجام میشود؟

جراحی بینی گوشتی را می‌تواند برای اهداف زیر انجام داد:

  • برداشتن قوز روی بینی
  • تغییر شکل نوک بینی
  • افزایش یا کاهش اندازه سوراخ‌های بینی
  • اصلاح بینی بعد از آسیب دیدگی
  • باز کردن راه‌های تنفسی
  • بزرگ یا کوچکتر کردن بینی

جراحی بینی می‌تواند برای تغییر ظاهر شما یا به دلایل پزشکی انجام شود. به عنوان مثال، برخی از افراد ممکن است برای ترمیم مشکل غضروف نیاز به جراحی داشته باشند. برخی دیگر ممکن است فقط بخواهند بینی خود را کوچکتر کنند یا شکل آن را تغییر دهند.

برای انجام عمل بینی گوشتی باید به چه نکاتی توجه کرد؟

 برای انجام عمل بینی گوشتی باید به چه نکاتی توجه کرد؟

  • اولین و مهمترین گام برای عمل بینی گوشتی انتخاب جراحی پلاستیک با تجربه است. بهتر است این جراحی در یک بیمارستان معتبر انجام شود که در صورت بروز عارضه، تیمی آموزش دیده بتوانند وضعیت را مدیریت کنند.
  • قبل از انجام عمل بینی گوشتی جلسه ای ترتیب دهید تا در مورد اهداف خود از جراحی با پزشک صحبت کنید. یک جراح با تجربه ویژگی‌ های صورت را از نظر هماهنگی با یکدیگر ارزیابی می‌کند و بر زیبایی منحصر به فرد و طبیعی شما تمرکز خواهد کرد.
  • جراح ساختار بینی و سایر ویژگی‌ های صورت شما را ارزیابی می‌کند. پس از این ارزیابی، در نهایت می‌تواند به شما بگوید که آیا انتظارات شما واقع بینانه است یا خیر.
  • جراح همچنین سلامت کلی شما را در نظر می گیرد و درباره خطرات، زمان بهبودی و هزینه‌های مربوطه اطلاعاتی را در اختیار شما قرار خواهد داد.
  • اگر بیمه درمانی دارید، مطمئن شوید اعتبار آن تمام نشده باشد تا بتوانید از مزایا آن استفاده کنید. توجه داشته باشید چراکه هزینه عمل بینی گوشتی شامل بیمه درمانی نمی شود، اما می‌توانید برای تهیه دارو و آزمایشات از آن استفاده کنید.
  • معمولاً جراحی بینی در سنین پایین یا تا زمانی که رشد عمومی تقریباً کامل نشده است توصیه نمی شود. سن رشد در دختران حدود 15 تا 16 سالگی و برای پسران 17 تا 18 است. انجام عمل جراحی زودتر از این زمان می‌تواند بر نتیجه نهایی بینی تأثیر بگذارد. در واقع رشد طبیعی بعد از جراحی بینی ممکن است شکل کلی بینی را تغییر دهد. با این حال در صورت انسداد شدید راه تنفسی جراحی بینی در سنین پایین نیز توصیه خواهد شد.
  • رینوپلاستی قبلی یا جراحی انحراف سپتوم که پیش از عمل بینی گوشتی انجام شده باشد می‌تواند بر نتیجه جراحی تاثیرگذار باشد. مهم است که جراح خود را در مورد تمام جراحی‌ های بینی قبلی در جریان قرار دهید.
  • بینی تنها یکی از ویژگی‌ های مهم صورت است که ظاهر کلی فرد را می سازد. تغییرات مورد نظر در شکل بینی باید همراه با سایر ویژگی‌ های صورت در نظر گرفته شود تا هماهنگی کلی صورت حفظ یا بهبود یابد. برای برخی افراد ممکن است ترکیبی از مشکلات ظاهری مثل بینی بزرگ و چانه کوچک وجود داشته باشد. بنابراین احتمال دارد جراح برای ایجاد نتیجه بهتر هر دو جراحی را به صورت همزمان پیشنهاد دهد.
  • جراح در مورد سابقه پزشکی شما از جمله مصرف دارو های فعلی و هر گونه دارویی که ممکن است بر جراحی یا بهبودی شما داشته باشد صحبت خواهد کرد.

ریکاوری بعد از عمل بینی گوشتی

مراقبت‌ های بعد از عمل بینی بسیار حائض اهمیت است . اکثر بیماران می‌توانند در عرض 10-14 روز بعد از عمل بینی گوشتی به سر کار بازگردند. دوش گرفتن در چند روز اول مجاز است، اما فعالیت بدنی شدید تا چند هفته پس از جراحی محدود می‌شود. در نتیجه باید از بینی خود به مدت شش هفته در برابر هرگونه آسیب محافظت کنید. در این مدت از عینک استفاده نکنید و هنگام شستن صورت خود مراقب باشید.

 ریکاوری بعد از عمل بینی گوشتی

بعد از عمل بینی گوشتی کبودی و تورم به خصوص ، کبودی چشم بعد از عمل بینی وجود خواهد داشت که بعد از حدود سه هفته برطرف می‌شود. گفتنی است که در زمان بهبودی ممکن است بینی بی حس و یا سفت شود، با این حال بی حسی معمولاً در عرض چند ماه از بین می رود.

آیا جراحی عمل بینی گوشتی عوارضی را در پی دارد؟

رینوپلاستی به طور معمول ظاهر و عملکرد بینی شما را بهبود می بخشد، اما به عنوان جراحی تهاجمی در نظر گرفته می‌شود، بنابراین باید به دقت در مورد انتظارات خاص خود فکر کنید و اهداف خود را به جراح بگویید.خطرات ناشی از رینوپلاستی غیر معمول است، اما عوارض احتمالی شامل عدم تقارن بینی، طولانی شدن بهبود پوست، خطرات مربوط به بیهوشی، ایجاد بافت اسکار اضافی و سوراخ شدن سپتوم است.

تکرار جراحی به دلیل عفونت و نارضایتی از نتیجه نیز ممکن است رخ دهد.باید توجه کنید که همه افراد کاندیدای انجام عمل بینی گوشتی نیستند و خطرات برخی ممکن است بیشتر یا متفاوت از سایر بیماران باشد. به همین منظور جراح شما تمام خطرات و عوارض احتمالی را قبل از جراحی با شما در میان خواهد گذاشت.

سوالات متداول

1- عوارض عمل بینی گوشتی چیست ؟

عوارض احتمالی شامل عدم تقارن بینی، طولانی شدن بهبود پوست، خطرات مربوط به بیهوشی، ایجاد بافت اسکار اضافی و سوراخ شدن سپتوم است.

2 – ریکاوری بعد از عمل بینی گوشتی به چه صورت است ؟

اکثر بیماران می‌توانند در عرض ۱۰-۱۴ روز بعد از عمل بینی گوشتی به سر کار بازگردند. دوش گرفتن در چند روز اول مجاز است، اما فعالیت بدنی شدید تا چند هفته پس از جراحی محدود می‌شود. در نتیجه باید از بینی خود به مدت شش هفته در برابر هرگونه آسیب محافظت کنید

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بهترین جراح فک، صورت و زیبایی تهران

مقالات مرتبط

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *