رینوپلاستی چیست؟

رینوپلاستی

آیا شما هم از آن دست افرادی هستید که تمایل به اصلاح فرم بینی خود دارید؟ به نظر شما برای شکل دهی و زیباسازی بینی از چه روش های جراحی می توان استفاده کرد؟ اصلا آیا می دانید رینوپلاستی چیست و در آن چه اتفاقی می افتد؟ در این مقاله قصد داریم به این سوالات پاسخ داده و جزییات عمل رینو پلاستی را بیان کنیم.

در پاسخ به این سوال که رینوپلاستی بینی چیست باید گفت که به عمل جراحی زیبایی بینی، عمل رینوپلاستی گفته می شود. با توجه به تاثیر جراحی بینی بر زیبایی و تناسب اجزای چهره، تعداد طرفداران این نوع جراحی زیبایی همواره در حال افزایش است. انجام این نوع جراحی در کنار جراحی هایی مانند قرینه سازی صورت یا زاویه سازی فک می تواند چهره ای کاملا متفاوت با قبل، برای شما به ارمغان بیاورد.

عمل رینو پلاستی را می توان کاربردی ترین نوع جراحی پلاستیک و عمل های زیبایی دانست. این عمل جراحی، حتما باید توسط یک پزشک متخصص جراحی فک و صورت و یا جراح متخصص گوش و حلق و بینی انجام گیرد. نکته ای که در این زمینه اهمیت بسیاری دارد، انتخاب پزشک معالج است. زیرا نتیجه عمل جراحی زیبایی بینی تا حد زیادی به میزان مهارت و تجربه پزشک در انجام آن بستگی دارد.

در واقع، در هنگام انتخاب بهترین پزشک جراح رینو پلاستی باید به نکات زیادی توجه کنید. هر چه پزشک جراح شما حاذق تر و باتجربه تر باشد، نتیجه حاصل از جراحی رضایت بخش تر و میزان عوارض ناشی آن کمتر خواهد بود. دکتر مهدی سزاوار یکی از ماهرترین پزشکانی است که افراد می توانند برای انجام عمل رینوپلاستی به ایشان مراجعه نمایند.

رینوپلاستی

رینوپلاستی چیست؟

در پاسخ به این سوال که رینوپلاستی چیست باید گفت که عمل رینوپلاستی، نوعی جراحی زیبایی است که برای رفع نقص های ظاهری بینی به کار می رود. امروزه انجام انواع عمل زیبایی صورت، از جمله عمل رینوپلاستی برای رفع نقص های ظاهری بینی مرسوم شده است.

به طور کلی، بینی به عنوان مرکزی ترین عضو صورت، تاثیر بسزایی در زیبایی و تناسب اجزای چهره دارد. از این رو، وجود برخی نقص های ظاهری می تواند زیبایی افراد را خدشه دار کرده و بر اعتماد به نفس آن ها تاثیر منفی بگذارد. البته گاهی نقص های ظاهری مانند کج شدن بینی و یا انحراف تیغه آن، می تواند تنفس فرد را نیز تحت تاثیر قرار دهد. به این ترتیب، رفع اشکالات این چنینی نه تنها به بهبود ظاهر افراد کمک می کند، بلکه اختلالات تنفسی را نیز درمان خواهد کرد.

این نکته را در نظر داشته باشید که برای رفع نواقص ظاهری و تنفسی لازم است جراحی بینی با هدف درمان و زیبایی به طور همزمان انجام گیرد.

ویدیو کاندید مناسب رینوپلاستی

روش های انجام رینوپلاستی بینی چیست؟

عمل رینو پلاستی با دو روش عمل رینوپلاستی باز و عمل رینوپلاستی بسته انجام می گیرد. میزان تهاجمی بودن این دو روش با یکدیگر تفاوت دارد. برای مثال، در روش رینوپلاستی باز، لازم است جراح برشی را در تیغه بینی یا بین دو حفره ایجاد کند. در حالی که در رینوپلاستی با روش بسته، برش ها از داخل بینی ایجاد می گردند و در ظاهر مشخص نیستند.

برای انتخاب بهترین روش عمل رینو پلاستی لازم است معاینات اولیه توسط پزشک جراح انجام گیرد. در نهایت پزشک بر اساس شرایط بیمار و نوع اختلالات بینی، بهترین روش را انتخاب خواهد کرد.

اصلی ترین مساله در اقدام برای انجام جراحی های زیبایی صورت، انتخاب یک پزشک جراح حاذق و معتبر است. هر چه تجربه جراح زیبایی در زمینه انواع جراحی رینوپلاستی بینی بیشتر باشد، مهارت وی بیشتر خواهد بود. در نتیجه فرد به نتایج رضایت بخش تری دست می یابد.

عمل رینو پلاستی با روش باز چگونه انجام می شود؟

عمل رینو پلاستی نوعی جراحی زیبایی است که در طی آن، تمام قسمت های بینی از نظر اندازه، تقارن و شکل، بررسی می شوند. در اثر انجام عمل رینو پلاستی، قسمت های مختلف بینی شامل پره ها، پل و نوک بینی تغییر می کنند. در نهایت، این تغییرات باعث ایجاد ظاهری زیبا و متعادل برای بینی خواهند شد.

پزشک متخصص در انجام عمل رینوپلاستی به روش باز، با ایجاد یک شکاف ظریف بر روی فضای بین دو حفره بینی، مشغول به کار می شود. پس از ایجاد شکاف، حفره بینی به دو قسمت تقسیم می گردد. این شکاف بسیار کوچک است و پس از گذشت زمان تنها به صورت یک خط کم رنگ به نظر می رسد. در واقع، اسکار ناشی از این زخم تقریبا دیده نمی شود.

در مرحله بعد، پوست بینی به سمت بالا کشیده می شود تا دسترسی به داخل بینی ساده‌تر گردد. بر اساس معاینات قبل از عمل و با توجه به نتایج تصویربرداری، پزشک تغییرات مورد نیاز را اعمال خواهد کرد.

پس از اتمام مراحل رینو پلاستی، پزشک از اسپلینت (نوار آتل یا گچی است که برای حفاظت از بینی بعد از عمل در مرحله آخر روی آن قرار می گیرد) استفاده می کند. معمولا لازم است اسپلینت به مدت یک هفته بر روی بینی باقی بماند.

یکی از راهکارهایی که در حین عمل رینوپلاستی بینی به کار می رود، استفاده از غضروف های پیوندی در ناحیه سپتوم بینی است. در واقع، در برخی از افراد، سپتوم یا تیغه وسط بینی، غضروف کافی برای تقویت نوک بینی ندارد. در نتیجه امکان ایجاد تغییرات اساسی در مدل و اندازه بینی وجود نخواهد داشت. در چنین شرایطی، استفاده از غضروف های پیوندی کمک می کند تا نوک بینی مقاومت کافی را به دست آورد.

عمل رینو پلاستی با روش باز

عمل رینوپلاستی با روش بسته به چه صورت است؟

در عمل رینوپلاستی با روش بسته، تغییرات لازم از طریق برش هایی که در داخل بینی ایجاد می شوند، پیاده سازی خواهند شد. در این نوع از عمل های زیبایی، هیچ گونه زخم خارجی به وجود نمی آید. این شیوه معمولا برای برطرف کردن مشکلات جزئی به کار می رود. دوره نقاهت این نوع عمل جراحی، کمتر از عمل رینوپلاستی با روش باز خواهد بود.

تشخیص اینکه بهترین روش عمل رینوپلاستی بینی چیست و کدام یک برای هر بیمار مناسب تر است، بر عهده جراح خواهد بود. پزشکان مجرب از جمله دکتر مهدی سزاوار با در نظر گرفتن تمام شرایط، بهترین روش عمل رینو پلاستی را تعیین می کنند.

عمل رینوپلاستی با روش بسته

آیا رینو پلاستی با عمل جراحی بینی متفاوت است؟

تا اینجا دیدیم که عمل رینوپلاستی چیست و با چه اهدافی می تواند انجام گیرد. اما حال سوال این است که تفاوت جراحی بینی با عمل رینو پلاستی بینی چیست؟ آیا این دو عمل با یکدیگر تفاوت دارند؟ در پاسخ باید گفت که رینوپلاستی بینی به جراحی زیبایی بینی اطلاق می شود که برای اصلاح وضعیت ظاهری آن به کار می رود. اما جراحی بینی عمدتا با هدف رفع نواقص عملکردی بینی انجام می گیرد.

به عنوان مثال، گاهی فرد در اثر ضربه به بینی، تصادف، پولیپ، اختلال مادرزادی و یا شکستگی، دچار انحراف تیغه بینی می شود. همه این موارد در طولانی مدت می توانند تنفس فرد را تحت تاثیر قرار داده و عوارضی را برای وی در پی داشته باشند. در این صورت، لازم است فرد زیر نظر یک پزشک متخصص برای جراحی بینی خود اقدام کند. البته در بسیاری از موارد افراد ضمن جراحی بینی، عمل رینوپلاستی را نیز انجام می دهند.

به این ترتیب، وضعیت بیمار و تشخیص پزشک متخصص تعیین می کند که هدف از جراحی بینی یا رینوپلاستی بینی چیست و کدام یک از آن ها باید انجام گیرد. با این حال، ذکر این نکته اهمیت دارد که در رینو پلاستی، همواره عملکرد صحیح بینی در اولویت است. بنابراین در صورت احتمال وجود کوچکترین آسیب برای سیستم تنفسی، عمل زیباسازی بینی انجام نخواهد شد.

چرا به انجام عمل رینوپلاستی بینی نیاز داریم؟

یک بینی با شکل خاص می تواند با اجزای دیگر صورت یک نفر متناسب باشد. در حالی که همان بینی ممکن است در صورت فرد دیگر، نامتعارف بوده و نقطه ضعفی برای زیبایی چهره وی به شمار برود. به طور کلی، ارتفاع نوک بینی، زاویه بین لب و بینی، عرض بینی، پره های بینی و فاکتورهایی نظیر آن ها، از جمله مواردی هستند که در تعیین تناسب چهره افراد تاثیرگذار هستند.

در مواردی که هر یک از موارد یاد شده با اجزای دیگر صورت تناسب کافی را نداشته باشند، انجام برخی اصلاحات می تواند ظاهر فرد را بهبود ببخشد. البته اصلاح اشکالات موجود، منوط به عدم آسیب های جدی به دستگاه تنفسی فرد خواهد بود.

در واقع، لازم است پزشک برای انجام عمل رینوپلاستی، تمامی جوانب زیبایی، سلامتی و درمانی را در نظر بگیرد.

اعمال تغییرات و ایجاد تناسب بین اندازه بینی و اجزای دیگر صورت، اهمیت بسیاری در افزایش زیبایی چهره بیمار خواهد داشت. هر چند این موضوع زمانی محقق می شود که برای انجام عمل رینو پلاستی به یک پزشک جراح متخصص حاذق مراجعه نمایید. زیرا سطح مهارت و تجربه یک پزشک جراح زیبایی، تاثیر بسزایی در نتیجه نهایی جراحی صورت خواهد داشت. دکتر مهدی سزاوار یکی از بهترین جراحان دهان، فک و صورت است که می توانید برای انجام عمل رینو پلاستی بینی به ایشان مراجعه کنید.

مزایای عمل رینوپلاستی بینی چیست؟

رفع مشکلات فیزیکی موجود در بینی افراد مانند انحراف تیغه بینی و پولیپ بینی، از مزایای اصلی عمل رینو پلاستی بینی به شمار می روند. برطرف کردن این نوع ناهنجاری ها باعث بهبود وضعیت تنفسی بیمار و افزایش سطح سلامت وی خواهد شد. با این حال، تاثیر عمل رینو پلاستی بینی بر روی زیبایی چهره افراد، همچنان محسوس ترین مزیت این نوع جراحی زیبایی صورت به حساب می آید.

قرار گرفتن بینی در وسط صورت، آن را به یک نقطه حساس و مهم در تعیین زیبایی چهره تبدیل کرده است. به همین دلیل، انجام عمل رینوپلاستی بینی برای افرادی که بینی آن ها مشکلات ظاهری واضحی دارند، مزیت های بی شماری خواهد داشت. برای مثال، با توجه به اینکه افراد می توانند از طریق رینو پلاستی، زیبایی مطلوب خود را به دست آورند، بنابراین بهبود اعتماد به نفس آن ها را در پی خواهد داشت. در نتیجه، اغلب در روابط اجتماعی این گونه افراد، تحولات خوبی صورت خواهد گرفت.

این مساله چنان اهمیت دارد که در گذشته انواع عمل بینی، صرف نظر از عوارض آن، صرفا برای داشتن ظاهری زیبا انجام می گرفت. حتی بسیاری از افراد پس از انجام عمل رینو پلاستی با مشکلات تنفسی مواجه می شدند. اما امروزه روش های عمل رینو پلاستی پیشرفت بسیاری داشته و عوارض آن به حداقل رسیده است. این مساله را می توان یکی از مزیت های مهم عمل رینوپلاستی بینی به حساب آورد.

مزایای عمل رینوپلاستی بینی

آیا انجام عمل پولیپ و رینوپلاستی بینی به طور همزمان امکانپذیر است؟

لازم است بدانید که پولیپ به توده های خوش خیمی گفته می شود که در مسیر تنفس در داخل بینی رشد می کنند. پولیپ ها را باید در اسرع وقت درمان نمود. در غیر این صورت، عوارضی چون مشکل در تنفس یا خر و پوف را به دنبال خواهند داشت. برای درمان مشکلات تنفسی ناشی از پولیپ، انجام جراحی بینی نزد یک جراح متخصص الزامی خواهد بود.

در مواردی که افراد برای درمان پولیپ بینی خود ناچار به انجام جراحی بینی هستند، می توانند عمل رینو پلاستی را نیز به صورت همزمان انجام دهند. در واقع، گاهی ممکن است حتی با انجام پولیپکتومی و رفع مشکلات تنفسی، باز هم افراد از وضعیت ظاهری خود راضی نباشند. برای مثال، وجود پولیپ ها می تواند بر ظاهر بینی تاثیر منفی بگذارند و باعث شوند تا اندازه بینی پهن‌تر و حتی بزرگتر به نظر برسد. این افراد تمایل دارند عمل زیبایی بینی یا رینوپلاستی را نیز انجام دهند تا ظاهر بینی خود را بهبود ببخشند. در چنین شرایطی انجام همزمان عمل رینو پلاستی و جراحی بینی بلامانع است. البته این مساله زمانی محقق می شود که پزشک متخصص، انجام همزمان هر دو جراحی را تایید نماید.

بهترین زمان برای انجام عمل رینوپلاستی بینی چه سنی است؟

رینوپلاستی یکی از پرطرفدارترین جراحی های زیبایی صورت در بین افراد با سنین مختلف به حساب می آید. برای مثال، اغلب نوجوانان با رسیدن به سنین بلوغ و ایجاد تغییرات ظاهری شدید، نسبت به مدل و اندازه بینی خود حساس می شوند. در واقع، در این سنین، تغییرات چهره باعث می شود تا اندازه بینی بزرگتر یا پهن تر از حالت عادی به نظر برسد. این گونه افراد، انجام عمل رینو پلاستی را به عنوان یک روش برای رفع مشکلات ظاهری بینی خود در اولویت قرار می دهند.

معمولا بسیاری از افراد بزرگسالی که به هر دلیلی از ظاهر بینی خود ناراضی هستند نیز تمایل دارند برای انجام عمل رینوپلاستی اقدام نمایند. زیرا ممکن است فرم بینی فرد با افزایش سن، دچار تغییر شده باشد. همچنین گاهی در اثر وقوع تصادف یا ضربه به بینی، احتمال شکستگی یا تغییر شکل بینی وجود دارد. در هر یک از این موارد، افراد برای رفع مشکلات ظاهری بینی خود به انجام عمل رینو پلاستی بینی تمایل نشان می دهند.

با این حال، سوال اصلی اینجاست که بهترین سن برای انجام عمل رینوپلاستی بینی چیست؟ پاسخ به این سوال برای هر فرد متفاوت است و باید فاکتورهای مختلفی در این زمینه بررسی گردد. برای مثال، یکی از مهم ترین موارد این است که آیا انجام عمل رینو پلاستی در سنین نوجوانی امکانپذیر است یا خیر؟

به طور کلی، عمل بینی به اندازه ای دشوار نیست که به توان جسمانی افراد بستگی پیدا کند. به همین دلیل، افراد سالم حتی در سنین نوجوانی (۱۵ تا ۱۷ سال) و در سنین میانسالی (بالای ۶۵ سال) نیز می توانند این عمل را انجام دهند.

تنها نکته ای که باید به آن توجه داشت این است که فرد باید دوران بلوغ خود را پشت سر گذاشته باشد. در واقع، لازم است رشد اجزای صورت و بینی کامل شده و شکل نهایی آن مشخص شود. بنابراین دختران از سنین 16 تا 18 سالگی و پسران از 18 تا 20 سالگی می توانند برای انجام عمل رینوپلاستی اقدام نمایند. زیرا بینی از اجزای میانی صورت است که رشد آن در این سنین تکمیل خواهد شد. اهمیت رسیدن به این بازه سنی و تکمیل دوران رشد اجزای میانی صورت در این است که در بسیاری از موارد، با گذشت زمان فرد احساس می کند که بینی او با سایر اجزای صورتش هماهنگ شده و نیازی به عمل ندارد.

در هر حال، اگر به دنبال یافتن پاسخ این سوال هستید که چه زمانی برای انجام عمل رینو پلاستی مناسب تر است، می توانید با یک پزشک متخصص در این باره مشورت کنید.

بهترین زمان برای انجام عمل رینوپلاستی بینی

پیش از انجام عمل رینوپلاستی چه اقداماتی انجام دهیم؟

اگر شما هم تصمیم دارید با انجام رینوپلاستی و تغییر اندازه و شکل بینی خود، به ظاهری جذاب تر دست یابید، لازم است به برخی نکات توجه نمایید. برای مثال، بهتر است قبل از هر چیز، از نظر وجود انواع بیماری های زمینه ای معاینه شوید. این مساله درباره ابتلا به بیماری های انعقادی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

پس از اینکه از سلامتی کامل خود مطمئن شدید، به تحقیق در مورد عملکرد بهترین پزشکان جراح در زمینه رینو پلاستی بپردازید. به خاطر داشته باشید که شرط دستیابی به نتیجه دلخواه در این زمینه، توجه ویژه به تجارب و مهارت های پزشک جراح رینوپلاستی است. دکتر مهدی سزاوار از پزشکان متعهد و مجربی است که در دریافت بهترین نتیجه از عمل رینوپلاستی به بیمار کمک خواهد کرد.

پیش از انجام عمل رینوپلاستی

آیا برای انجام عمل رینوپلاستی، بستری در بیمارستان لازم است؟

رینوپلاستی یک عمل سرپایی به حساب می آید. یک پزشک حاذق و باتجربه مانند دکتر مهدی سزاوار، بر اساس شرایط بیمار، مدت زمان مورد نیاز برای انجام رینوپلاستی و تغییراتی که باید اعمال شود را تخمین می زند.

با توجه به وضعیت بیمار و مدت زمان مورد نیاز برای انجام عمل رینو پلاستی، نوع بیهوشی مشخص می شود. برای مثال، در افرادی که رینوپلاستی آن ها به مدت 1.5 تا 3 ساعت طول می کشد، لازم است بیمار با بیهوشی عمومی، تحت جراحی قرار گیرد. در برخی موارد نیز عمل رینو پلاستی تحت بیهوشی نسبی انجام می شود. موارد نادری هم وجود دارند که عمل رینوپلاستی بیمار با بی حسی موضعی صورت، انجام خواهد شد. البته مرسوم ترین نوع رینوپلاستی، جراحی با بیهوشی عمومی است.

پس از اتمام عمل رینوپلاستی با هر روشی، بیمار می تواند به منزل بازگردد. البته با این شرط که حال عمومی وی خوب بوده و وضعیت او از نظر پزشک قابل تایید باشد. منظور از حال عمومی خوب، هوشیاری کامل و عدم خونریزی است.

ترخیص زودهنگام به معنی ساده یا کم اهمیت بودن این جراحی نیست و باید به مراقبت های بعد از آن توجه ویژه داشت. به این ترتیب، لازم است به مدت چند روز در خانه استراحت کنید و کلیه کارهای مربوط به مراقبت های پس از عمل رینو پلاستی را انجام دهید.

مراقبت های بعد از عمل رینوپلاستی شامل چه مواردی می شود؟

مراقبت های بعد از عمل رینوپلاستی

حال که می دانیم عمل رینوپلاستی بینی چیست و با چه روش هایی انجام می گیرد، بهتر است درباره مراقبت های بعد از عمل رینوپلاستی نیز آگاهی کافی را به دست آوریم. پزشکان مجربی که تعامل خوبی با بیمار خود دارند، از جمله دکتر مهدی سزاوار، مجموعه ای از اقداماتی که بیمار باید انجام دهد را به وی آموزش خواهند داد. در این قسمت، به مجموعه ای از مراقبت های پس از عمل رینو پلاستی اشاره خواهیم کرد.

  • پس از عمل باید دو الی سه بالش زیر سر قرار دهید تا سر در زاویه ۴۵ درجه و بیشتر قرار گیرد. این کار باعث کاهش احتمال خونریزی می شود و به تخلیه ترشحات موجود در مجاری هوایی بالایی نیز کمک می کند. خروج مقدار کمی خون و ترشحات مخاطی تا چند روز پس از عمل طبیعی است.
  • چسب و باندی که روی بینی قرار می گیرد، بر اساس نظر پزشک معالج، باید حداقل تا یک هفته باقی بماند. پس از گذشت این زمان، چسب باید توسط خود پزشک معالج برداشته شود.
  • اگر پزشک از بخیه برای اسپلینت استفاده کرده باشد، بخیه ها باید بین یک روز تا یک هفته بعد از جراحی کشیده شوند. سایر بخیه ها نیز خود به خود جذب خواهند شد.
  • طی هفته اول باید صورت خود را با دستمال مرطوب و پارچه تمیز کنید تا چسب و باند خشک بماند.
  • از تنفس عمیق خودداری کنید.
  • از خوردن مواد غذایی که به جویدن طولانی مدت نیاز دارند، بپرهیزید. به طور کلی سعی کنید حرکات فک بالا را کم کنید.
  • خنده بیش از حد و یا گریه طولانی برای شما ضرر دارد.
  • لباس های یقه دار تنگ نپوشید.
  • در معرض مستقیم آفتاب قرار نگیرید. زیرا ممکن است باعث تغییر رنگ دائمی پوست بینی شود.
  • استفاده از عینک طبی یا آفتابی را حداقل به مدت ۳ هفته به تعویق بیندازید. لنزهای تماسی را نیز از ۳ روز بعد از عمل، می توانید در چشم خود قرار دهید.
  • معمولا بعد از ۲ هفته می توانید فعالیت های روزمره خود را از سر بگیرید. اما تا مدتی انجام کارها و ورزش های سنگین را به تاخیر بیندازید.
  • سیگار نکشید.
  • به آرامی مسواک بزنید.

رعایت این گونه مراقبت ها باعث می شود تا دوران نقاهت راحتی داشته باشید و نتیجه مطلوبی از عمل رینوپلاستی بینی خود به دست آورید.

عوارض عمل رینوپلاستی بینی چیست؟

عوارض عمل رینوپلاستی بینی

یکی از مهم ترین مراحل قبل از انجام عمل رینو پلاستی، مشاوره با پزشک و بیان انتظارات خود با او است. در واقع، اگر بیمار قبل از رینوپلاستی، هدف از جراحی و انتظارات خود را به وضوح بیان کند، در دریافت بهترین نتیجه تاثیر بسزایی خواهد داشت.

از نظر دکتر مهدی سزاوار، داشتن دیدگاه واقع گرایانه نسبت به نتیجه رینوپلاستی به افزایش رضایت از نتیجه عمل کمک خواهد کرد. همچنین مراقبت های پس از عمل رینوپلاستی بینی باید به بهترین شکل انجام گیرد تا عوارض ناشی از آن به حداقل برسد.

یکی از مهم ترین اقداماتی که برای کاهش عوارض ناشی از رینوپلاستی بینی انجام می گیرد، عدم استفاده از داروهای آسپرین و بروفن از دو هفته قبل از جراحی است. از سوی دیگر، افرادی که قرار است تحت عمل رینو پلاستی بینی قرار گیرند، بهتر است هیچ گونه بیماری زمینه ای نداشته باشند.

این نکته را در نظر داشته باشید که هیچ عمل جراحی از جمله رینوپلاستی بینی بدون عارضه نیست. با این حال، امکان بروز عوارض در افراد مختلف، متفاوت خواهد بود. برای مثال، خونریزی یا عفونت از عوارض احتمالی رینو پلاستی هستند که ممکن است در هر شخصی بروز کنند. در صورتی که پس از رینوپلاستی، هر یک از نشانه های زیر را مشاهده کردید،‌ در اولین ملاقات خود با پزشک، او را در جریان مشکلات خود قرار دهید:

  • اگر مکررا خون دماغ می شوید
  • اگر به سختی از راه بینی نفس می کشید
  • وجود عدم تقارن در بینی
  • وجود بی حسی دائمی در اطراف بینی و یا حتی داخل آن
  • وجود تورم و درد مداوم
  • اگر تغییر رنگی در پوست بینی خود می بینید
  • از دست دادن کامل یا جزیی حس بویایی

در صورتی که عمل جراحی رینو پلاستی شما با بیهوشی عمومی انجام گیرد، احتمال درگیری با عوارض داروهای بیهوشی به مدت 1 تا 2 روز وجود دارد. از مهم ترین عوارض داروهای بیهوشی می توان به احساس گیجی، تهوع و استفراغ، و کم شدن حافظه اشاره کرد. با مصرف مکرر مایعات، می توانید به دفع این داروها از بدن خود کمک کنید. البته گذشت زمان نیز باعث کاهش اثر داروهای بیهوشی در بدن شما خواهد شد.

منبع محتوا:

https://www.healthline.com/health/rhinoplasty

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۲ رای

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *