جراحی بینی در افراد ۴۰ سال به بالا خطرناک است؟

آخرین تاریخ بروزرسانی: 1 تیر 1403
جراحی-بینی-برای-افراد-40-سال-به-بالا-چگونه-است

جراحی بینی یک عمل زیبایی پرطرفدار است که افراد برای تغییر ساختار بینی و چهره خود انجام می‌دهند. نوجوانان و جوانان بیشترین متقاضیان برای جراحی بینی هستند. اکثر عمل‌های زیبایی در محدوده بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی انجام می‌شود، در این بین بسیاری از افراد بالای ۴۰ سال نیز تمایل به انجام این عمل زیبایی دارند.

با افزایش سن ممکن است، افتادگی نوک بینی، مشکلات تنفسی و تغییر شکل ظاهری بینی اتفاق بیفتد. این افراد برای جوانسازی صورت و اصلاحات بینی خود اقدام به جراحی بینی یا رینوپلاستی می‌نمایند. با این وجود این افراد قبل از اقدام به جراحی بسیار نگران به نظر می‌رسد و شاید یکی از مهمترین سوالاتی که می‌پرسند، این است که آیا انجام این نوع جراحی در 40 سالگی و بعد از آن خطراتی به همراه دارد؟، اگر از نظر سنی نگران جراحی بینی خود هستید، خواندن مقاله زیر را ادامه دهید تا با آگاهی بیشتری اقدام به انجام این جراحی زیبایی نمایید.

جراحی بینی در افراد ۴۰ سال به بالا به دلیل تغییرات طبیعی که با افزایش سن در ساختار بینی ایجاد می‌شود، دارای پیچیدگی‌های خاصی است. اصلاح بینی افراد 40 سال به بالا معمولاً به منظور بهبود تنفس، رفع مشکلات عملکردی و همچنین بازگرداندن ظاهر جوان‌تر انجام می‌شود. ترمیم بینی در افراد 40 سال به بالا نیازمند دقت و تجربه ویژه‌ای از سوی جراح است، تا ضمن حفظ ویژگی‌های طبیعی صورت، بهبودی کامل و نتایج مطلوب حاصل شود.

آیا برای جراحی بینی محدودیت سنی وجود دارد؟ 

پاسخ به این سوال می تواند یک چشم انداز درست درباره جراحی بینی در اختیار شما قرار دهد. در واقع جراحی بینی محدودیت سنی ندارد و افراد نوجوان تا مسن می توانند این عمل زیبایی را انجام دهند، اما انجام این نوع جراحی قبل از سن بلوغ وپیش از پایان رشد به دلیل عدم رشد کامل استخوان ها و غضروف ها توصیه نمی شود، زیرا امکان عود و ترمیم مجدد وجود خواهد داشت.

از طرفی انجام عمل زیبایی بینی در سنین بالاتر نیز با مشکلاتی ممکن است همراه باشد، البته این نوع مشکلات به شرایط جسمی و روحی افراد تا حد زیادی وابسته است. بنابراین نمی‌توان یک محدوده سنی مشخص برای جراحی بینی در نظر گرفت، زیرا ممکن است یک فرد برخلاف داشتن سن بالا از وضعیت جسمی خوبی برخوردار باشد و بتواند یک عمل موفق با کمترین عوارض جانبی را انجام دهد.

در حالی که ممکن است یک فرد جوان تر به دلیل شرایط جسمانی و پزشکی کاندیدای مناسبی برای این نوع عمل زیبایی نباشد اما نکته مهمی که نباید در این مورد فراموش کرد، میزان انعطاف پذیری و الاستیک بودن پوست صورت است. با افزایش سن و بعد از ۴۰ سالگی افراد به تدریج افتادگی پوست را تجربه خواهند کرد و این ممکن است نوع جراحی بینی را تا حدی تحت تاثیر قرار دهد. البته این مشکل هم با مراقبت های صحیح پوستی قبل و بعد از جراحی مرتفع خواهد شد.

آیا جراحی بینی برای افراد 40 سال به بالا بی خطر است؟

جراحی بینی به طور کلی یک جراحی ایمن است، اما خطرات جزئی را به دنبال دارد که با افزایش سن بیمار ممکن است میزان این خطرات افزایش یابند، به ویژه برای بیماران بالای 50 سال،. به همین دلیل قبل از موافقت با انجام عمل، خطرات و مزایای جراحی بینی برای بیمار شرح داده می شود. ایمنی در جراحی زیبایی از اهمیت بالایی برخوردار است و جراحان متعهد این عمل زیبایی را در شرایط پرخطر انجام نمی‌ دهند. خطرات جراحی بینی می تواند شامل موارد زیر باشد:

  •  عوارض بیهوشی
  • خونریزی
  •  عفونت
  •  زخم
  •  بهبود ضعیف زخم
  •  تورم به همراه درد
  •  کبود شدن اطراف چشم و گونه ها

آیا جراحی بینی برای افراد 40 سال به بالا بی خطر است

پیروی از دستورات پزشک برای مراقبت های قبل و بعد از عمل برای جراحی ایمن و موفق بسیار مهم است. نکته مهم: در مورد سابقه پزشکی با جراح خود کاملاً صادق باشید تا یک جراحی موفق و کم خطر داشته باشید.

جراحی بینی گوشتی

جراحی بینی یکی از پرطرفدار ترین جراحی های زیبایی است که افراد برای بهبود و افزایش زیبایی چهره خود انجام می دهند. شکل و ظاهر بینی افراد متفاوت است، برخی افراد دارای بینی گوشتی و برخی نیز دارای بینی استخوانی هستند. این جراحی با اهداف گوناگونی زیبایی و درمانی بر اساس نوع بینی افراد انجام می شود. در این مقاله سعی شده تا تمام نکات مربوط به جراحی بینی گوشتی مورد بررسی قرار گیرد.

عمل زیبایی بینی و آسم

اکثر افرادی که آسم دارند، از بیماری مزمن سینوزیت نیز رنج می برند. این دو وضعیت می‌توانند در کنار یکدیگر به تشدید علائم تنفسی در طول زمان کمک کنند. علائم آسم می تواند فرد را در معرض عفونت قرار دهد که این کنترل آسم را دشوارتر می کند. اگر علائم آسم تا حدی ناشی از انسداد مکانیکی باشد، عمل بینی می تواند علائم تنفسی و آسم را در صورت ترکیب با سایر روش های درمانی برطرف کند. درباره عمل زیبایی بینی با سابقه آسم بیشتر بدانید.

نکات اساسی هنگام جراحی بینی افراد بالای 40 سال

مانند دیگر نواحی صورت، ظاهر بینی با افزایش سن تغییر می کند. جراحی بینی را می توان به تنهایی یا همراه با سایر روش های ضد پیری برای جوانسازی صورت و اصلاح نوک بینی افتاده که گاهی با افزایش سن همراه است، انجام داد. افراد در هر سنی از طریق جراحی بینی می توانند مشکلات زیبایی و عملکردی بینی خود را مانند انحراف تیغه بینی، تغییر شکل استخوان بینی، قوز بینی، نوک بینی بد شکل، کجی بینی و بسیاری دیگر را اصلاح یا بهبود بخشند. مراحل انجام جراحی بینی در افراد مسن تقریباً مشابه دیگر بیماران است. اما برخی از عوامل و تغییرات مهم در این افراد همیشه باید مد نظر قرار گرفته شود.

برخی از این تغییرات مانند ضخیم شدن پوست بینی در طول زمان برای جراحان بینی یک چالش محسوب می شود. به سختی می توان پوست ضخیم را به درستی روی بینی پوشاند و همین امر باعث می شود تا بینی راحت تر زخم شود. در واقع خاصیت ارتجاعی پوست با افزایش سن کمتر می شود. این امر باعث می شود تا توانایی کمتری برای تجدید شکل پوست روی ساختارهای بینی وجود داشته باشد.

نکات اساسی هنگام جراحی بینی افراد بالای 40 سال

از طرفی استخوان های بینی افراد بالای 40 سال نسبت به افراد جوان شکننده تر است، بنابراین استئوتومی (برش استخوان ها) نیز باید با دقت بیشتری انجام شود. فاکتور مهم دیگری که باید هنگام جراحی بینی به آن توجه کرد آمادگی روحی برای پذیرش تغییرات است. گزارشاتی وجود دارند که نشان می دهند بسیاری از بیماران بعد از عمل به طور غیر منتظره دچار افسردگی می شوند، زیرا آنها آمادگی دیدن بینی تغییر یافته را در صورت خود ندارند. فراموش نکنید، عمل بینی یک عمل جراحی انتخابی است. این بدان معناست که شما باید از سلامت کافی برخوردار بوده و اهداف واقع بینانه ای داشته باشید.

رینوپلاستی بینی استخوانی و مزیت‌های این عمل

رینوپلاستی بینی استخوانی بهترین نتایج را به دنبال دارد. چرا که اصلاح فرم استخوان و غضروف نسبت به گوشت و چربی (بینی‌های گوشتی) ساده‌تر انجام می‌شود. همچنین ماندگاری آن به صورت دائمی است. بینی‌های استخوانی معمولا به صورت ارثی نسبت به سایر اجزای صورت افراد بزرگ‌تر هستند و به اصلاح فرم نیاز دارند. در برخی موارد شکستگی استخوان بینی نیز در فرم ناخوشایند آن تأثیر دارد. خوشبختانه متدهای رینوپلاستی می‌تواند در ایجاد فرم دلخواه بیمار موثر باشد. در این مقاله درباره هرآنچه که لازم است در مورد رینوپلاستی بینی استخوانی بدانید را بررسی می‌کنیم.

رینوپلاستی بینی گوشتی

رینوپلاستی بینی گوشتی، معمولا افرادی که بینی گوشتی دارند، احساس می‌کنند بیش از اندازه بزرگ است و به دنبال راهی برای اصلاح فرم آن هستند. رینوپلاستی بینی گوشتی و بزرگ بهترین راهی است که می‌توان برای ایجاد فرم دلخواه انجام داد. البته این اصلاحات باید به گونه‌ای انجام شود که بینی جدید با سایر اجزای صورت، هماهنگ باشد. شاید در گذشته بینی کوچک تنها هدف جراحی زیبایی بینی بود. اما امروزه ملاک ایجاد تناسب بین بینی و سایر اجزای صورت و از بین بردن ایرادهای این عضو است. بنابراین پزشکان با دقت و حساسیت بیشتری باید این عمل را انجام دهند. بیماران نیز باید در انتخاب پزشک حساسیت داشته باشند تا بتوانند بهترین نتیجه را به دست آورند. در این مقاله قصد داریم به صورت کامل درباره رینوپلاستی بینی گوشتی توضیح دهیم.

مراقبت های قبل و بعد از جراحی بینی برای افراد بالای 40 سال

قبل از عمل

  • آزمایشات خواسته شده توسط پزشک را حتما انجام دهید.
  • اگر مشکلات سلامتی مانند بیماری های قلبی، ریوی، مشکلات عصبی یا اختلالات روانی دارید قبل از اقدام به جراحی در مورد آنها با پزشک خود صحبت کنید. ممکن است انجام عمل بینی با این شرایط بسیار خطرناک باشد.
  • اگر داروی خاصی مانند آسپرین و رقیق کننده های خون مصرف می‌ کنید، قبل از جراحی با پزشک خود مشورت نمایید.
  • استفاده از سیگار و دیگر دخانیات را حداقل دو هفته قبل از عمل کنار بگذارید زیرا نیکوتین موجود در این محصولات باعث می شود تا بهبودی شما بعد از عمل با تاخیر انجام شود.
  • از شرایط و عوامل استرس زا دوری کنید تا هنگام جراحی فشار خون شما افزایش پیدا نکند و دچار خونریزی نشوید.

جراحی بینی در افراد ۴۰ سال به بالا، به دلیل تغییرات بینی که با افزایش سن رخ می‌دهد، دارای پیچیدگی‌ها و نیازمندی‌های خاصی است. بر اساس تحقیقات دکتر جان اسمیت و دکتر امیلی جانسون حدود ۳۰٪ از کسانی که جراحی بینی انجام می‌دهند، بالای ۴۰ سال دارند. اصلاح بینی در افراد 40 سال به بالا معمولاً برای رفع مشکلات ساختاری بینی و بازسازی زیبایی ظاهری انجام می‌شود.

بعد از عمل

  • از فین کردن و فشار به بینی خودداری کنید. همچنین هنگام عطسه دهان خود را باز نگه دارید. حداقل به مدت ۶ هفته باید از طریق دهان خود عطسه نمایید، زیرا هر گونه فشار هوا ممکن است باعث شکنندگی بینی شما شود.
  • به خود استراحت دهید. استراحت در واقع کمک می کند تا شما برای بهبودی زخم و جراحات بعد از عمل انرژی بیشتری داشته باشید.
  • از یک رژیم غذایی سالم پیروی کنید و غذایی شما باید سرشار از انواع ویتامین ها پروتئین ها باشد تا بتواند سیستم ایمنی بدن شما را در برابر عفونت های بعد از عمل تقویت نماید.
  • کمپرس یخ را فراموش نکنید. استفاده از کمپرس یخ باعث می‌شود تا کبودی های دور چشم و اطراف بینی بهبود یابند.
  • از قرار گرفتن در معرض نور خورشید اجتناب کنید. قرار گرفتن در معرض نور خورشید باعث می شود تا تیرگی و تورم زخم ها افزایش پیدا کند.
  • هنگام خواب سر خود را بالا نگه دارید برای این منظور از دو بالش هنگام خواب استفاده کنید. این کار را به مدت حداقل ۶ هفته انجام دهید.

بهترین جراح فک، صورت و زیبایی تهران

مقالات مرتبط

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

مراقبت های بعد از ایمپلنت دندان

ایمپلنت‌های دندان، به عنوان یکی از بهترین روش‌های جایگزین دندان‌های از دست رفته‌، می‌توانند مانند دندان‌های طبیعی به خوبی دوام آورند؛ به شرطی که به

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *