عوارض ایمپلنت دندان

عوارض ایمپلنت دندان

دندانپزشکان معتقدند مزایای بیشمار استفاده از ایمپلنت دندان برای جایگزینی دندان از دست رفته بسیار بیشتر از خطرات آن‌ها است. با این حال، مانند هر روش دندانپزشکی یا جراحی، همیشه برخی از عوامل خطر وجود دارد، به همین دلیل است که مشاوره و فرآیند معاینه قبل از درمان را باید بسیار جدی بگیرید.

در طول مشاوره ایمپلنت دندان متخصص خطرات یا عوارض ایمپلنت دندان را توضیح می‌دهد و به هر سوالی در مورد ایمپلنت دندان که ممکن است نگرانی شما باشد پاسخ خواهد داد.

ایمپلنت دندان چیست؟

 

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت‌های دندانی روشی موثر برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته یا آسیب دیده بزرگسالان هستند. در این روش یک پایه فلزی به جای دندان از دست رفته در استخوان فک شما قرار داده می‌شود.

سپس با قرار دادن بخش‌های بالایی روکش روی بخش تاجی ایمپلنت قرار می‌گیرد تا لبخند شما طبیعی به نظر برسد. ایمپلنت‌ها به اندازه کافی قوی هستند که بتوانند جویدن معمولی را تحمل کنند. اما کاشت ایمپلنت دندان می‌تواند خطرات و عوارضی را به همراه داشته باشد که در ادامه به بررسی آنها می‌پردازیم.

رایج‌ترین عوارض ایمپلنت دندان

در ادامه برخی از مشکلات رایج که ممکن است به دنبال کاشت ایمپلنت دندان ایجاد می‌شود، آورده شده است.

عفونت

افراد باید به خوبی از ایمپلنت‌های دندانی خود مراقبت کنند تا خطر عفونت را کاهش دهند. پیروی از توصیه‌های دندان پزشک در مورد مراقبت‌های بعد از کاشت ایمپلنت بسیار مهم است.

درمان عفونت به شدت و محل عفونت بستگی دارد. به عنوان مثال، عفونت باکتریایی در لثه ممکن است به آنتی بیوتیک یا پیوند بافت نرم نیاز داشته باشد، در حالی که عفونت باکتریایی در استخوان ممکن است نیاز به برداشتن بافت استخوانی عفونی و احتمالاً ایمپلنت و به دنبال آن پیوند استخوان و بافت نرم داشته باشد.

عدم موفقیت اسئواینتگراسیون

اسئواینتگراسیون به فرآیند رشد استخوان اطراف ایمپلنت گفته می‌شود. اگر ادغام استخوانی ناموفق باشد، ایمپلنت به اندازه کافی ایمن نخواهد بود که تاج دندان را در جای خود نگه دارد. به این حالت شکست ایمپلنت دندانی می‌گویند.

در صورت شکست ایمپلنت دندان، ممکن است ایمپلنت به خودی خود بیفتد یا ممکن است نیاز به برداشتن آن داشته باشید. اگر ایمپلنت شما شکست خورد، شما و دندانپزشک‌تان می‌توانید تصمیم بگیرید که آیا باید ایمپلنت را جایگزین کنید یا گزینه دیگری را امتحان کنید.

عقب نشینی لثه

در برخی موارد، فرد ممکن است متوجه شود که بافت لثه اطراف ایمپلنت شروع به عقب نشینی می‌کند. این می‌تواند منجر به التهاب و درد شود. برای اینکه مجبور به برداشتن ایمپلنت نشوید، لازم است که هرچه سریع‌تر به دندان پزشک خود مراجعه کنید.

کاشت نامناسب ایمپلنت

دندانپزشک شما ممکن است در کاشت ایمپلنت شما اشتباه کند. اگر مشکلی در محل یا زاویه ایمپلنت وجود داشته باشد، می‌تواند منجر به ایجاد عوارض شود.

ایمپلنت ممکن است به درستی با استخوان ترکیب نشود، ممکن است خیلی نزدیک به دندان‌های مجاور باشد و باعث ناراحتی شود، یا ممکن است شل یا دردناک شود. اگر این اتفاق بیفتد، ممکن است نیاز به برداشتن یا تعویض ایمپلنت داشته باشید.

آسیب سینوس

یکی از خطرات اصلی ایمپلنت دندان آسیب سینوس است. دندان‌های خلفی فک فوقانی شما مستقیماً زیر سینوس‌های بینی شما قرار دارد.

ایمپلنت‌هایی که جایگزین دندان‌های بالایی شما می‌شوند می‌توانند به داخل سینوس نفوذ کنند و منجر به ناراحتی یا عفونت احتمالی شوند. اگر این اتفاق بیفتد، دندانپزشک به شما توضیح می‌دهد که برای مدیریت این وضعیت چه کاری می‌توانید انجام دهید.

آسیب عصبی

ممکن است جراحی ایمپلنت منجر به آسیب عصبی شود. دندانپزشک شما باید قبل از انجام عمل عکس رادیوگرافی بگیرد تا وضعیت اعصاب دهان شما را بررسی کند. آسیب عصبی می‌تواند اثرات دائم العمری داشته باشد، بنابراین باید قبل از انجام این عمل در مورد خطرات آن با دندانپزشک خود صحبت کنید.

در برخی موارد، قرار دادن ایمپلنت روی دندان‌های اطراف ایمپلنت تاثیر می‌گذارد. اگر دندان‌های مجاور مشکلات جزئی مانند پوسیدگی یا آسیب ریشه داشته باشند، ضربه ناشی از جراحی دهان می‌تواند آن‌ها را بدتر کند.

دندانپزشک شما باید دندان‌های دیگر شما را معاینه کند و قبل از کاشت ایمپلنت، هر مشکلی را برطرف کند. در ادامه عوارض ایمپلنت دندان در هر مرحله را توضیح خواهیم داد:

عوارض ایمپلنت‌های دندانی مرتبط با بیهوشی

روش‌های کاشت دندان با استفاده از بی‌حسی موضعی انجام می‌شود، بنابراین خطرات ایمپلنت‌های دندانی که معمولاً با بیهوشی عمومی همراه است، از بین می‌رود.

بی حسی موضعی می‌تواند خطراتی از جمله واکنش‌های آلرژیک و بی حسی (زمانی که اثر بی حسی بیشتر از حد انتظار طول می‌کشد) به همراه داشته باشد. با این حال این جراحی اگر توسط بهترین دندانپزشک ایمپلنت دندان انجام شود می‌تواند از این نظر بدون عوارض و خطر احتمالی باشد.

خطرات سلامتی ایمپلنت‌های دندانی

 

خطرات سلامتی ایمپلنت های دندانی

اگرچه ایمپلنت‌های دندانی طبیعی‌ترین و طولانی‌ترین راه حل‌های جایگزینی دندان هستند، اما برای همه مناسب نخواهند بود. برخی از شرایط بهداشتی وجود دارد که مانع از کاشت ایمپلنت می‌شود، مشاوران این موارد را برای شما توضیح می‌دهند و به سوالات شما در مورد عوارض ایمپلنت دندان پاسخ خواهند داد.

جراحی تعویض دندان موفقیت آمیز به وجود سلامت عمومی متکی است و خطرات شکست درمان با ایمپلنت دندان در بیماران سیگاری یا کسانی که دیابت دارند بیشتر است.

بهداشت نامناسب دهان و دندان می‌تواند باعث عوارض ایمپلنت دندان شود، بنابراین هرگونه پوسیدگی دندان، بیماری لثه یا دندان‌های آسیب دیده باید قبل از شروع تعویض دندان درمان شود.

عوارض ایمپلنت دندانی مرتبط با جراحی

 

ایمپلنت دندان یک روش جراحی است، زیرا خود ایمپلنت‌ها باید یا به فک پایین (استخوان فک پایین) یا فک بالا (استخوان فک بالا) پیچ شوند. این روش و روش‌های بعدی نیز شامل دستکاری بافت‌های نرم لثه است. در کنار احتمال کمی عفونت که همه روش‌های جراحی دارند، عوارض ایمپلنت دندان شامل موارد زیر است:

  • آسیب عصبی (علائم ممکن است شامل بی حسی، سوزن سوزن شدن یا درد باشد)
  • آسیب به دندان‌های دیگر
  • آسیب به رگ‌های خونی
  • مشکلات سینوسی (از کاشت دندان در فک بالا)

همه بیماران قبل از کاشت ایمپلنت دندانی، در یک فرآیند مشاوره و معاینه کامل شرکت می‌کنند. در این مرحله، آنها این فرصت را پیدا می‌کنند که در مورد خطرات ایمپلنت دندان سؤال بپرسند.

عوارض ایمپلنت دندان درازمدت

 

کمتر از 1 درصد از ایمپلنت‌های دندانی شکست می‌خورند، حتی در مواردی که قرار دادن ایمپلنت برای بار اول موفقیت آمیز نباشد، معمولاً می‌توان اقداماتی را برای اطمینان از موفقیت بعدی و جایگزینی دندان از دست رفته انجام داد. عوارض طولانی مدت ایمپلنت دندان ممکن است شامل موارد زیر باشد:

کمبود استخوان در ناحیه ایمپلنت

 هرچه مدت زمان طولانی‌تری از نبود یک دندان گذشته باشد، استخوان کمتری در آن ناحیه وجود خواهد داشت. این مشکل معمولاً با فرآیند مشاوره برطرف می‌شود و لزوماً به این معنا نیست که در نهایت نمی‌توان ایمپلنت‌های دندانی را قرار داد.

حجم استخوان را می‌توان از طریق پیوند استخوان افزایش داد یا گاهی اوقات می‌توان با دستکاری ماهرانه محل کاشت را مناسب ساخت.

حرکت ایمپلنت‌های دندانی

 

ایمپلنت‌های دندان به روشی مشابه عمل می‌کنند و در حالی که بازسازی استخوان رخ می‌دهد، در برابر اختلال آسیب‌پذیر هستند. ایمپلنت‌ها در اولین بارگذاری پایدار نیستند و نیاز به محافظت دارند.

بسیاری از خطرات ایمپلنت‌های دندانی که در بالا نشان داده شد کاملاً قابل اجتناب هستند و سطح تخصص و تجربه دندانپزشک عوارض ایمپلنت دندان را به حداقل می‌رساند.

دلایلی که منجر به عوارض و عوارض ایمپلنت دندان می‌شود چیست؟

 

تا به اینجا درباره انواع عوارض ایمپلنت دندان صحبت کردیم، اما پرسش بعدی این است که چه چیزی باعث بروز این عوارض خواهد شد؟ و آیا می‌توان از بروز آنها جلوگیری کرد؟

ایمپلنت دندان در اکثر و در بیشتر موارد عوارض ندارد، بلکه برعکس این روش موفقیت آمیز بوده و درمانی مادام العمر است. 98 درصد از ایمپلنت‌ها با موفقیت و ایمن کاشته می‌شوند که در نتیجه شکست ایمپلنت‌های دندانی کمتر از 5 درصد است. اما در برخی موارد استفاده از ایمپلنت دندان عوارض یا عوارضی را به همراه دارد که در زیر به آن‌ها اشاره شده است.

عوامل متعددی بر موفقیت کاشت ایمپلنت‌های دندانی با جراحی تأثیر می‌گذارد. در ابتدا لازم است بیمار با هوشیاری کامل دستورات جراح دندانپزشک را به دقت دنبال کند تا اطمینان حاصل شود که روند بهبودی به خوبی پیش می‌رود.

باید درک کرد که مسئولیت هر گونه عارضه جانبی به عهده خود بیمار است، با این حال جراح دندانپزشک از نظر برنامه ریزی صحیح درمان و اجرای صحیح محل جراحی، سهم مساوی از مسئولیت دارد.

صرف نظر از این جراحی روشی کم تهاجم است، ایمپلنت‌ها معمولاً علائم درد را نشان نمی‌دهند، بنابراین ممکن است عوارض یا عوارض جانبی وجود داشته باشد که بیمار از آن بی خبر باشد.

این شبیه به این است که یک بیمار با دندان‌های طبیعی ممکن است از مشکلات دندان‌های خود آگاه نباشد. بنابراین، برای اطمینان از اینکه همه چیز خوب است، لازم است به طور منظم توسط جراح دهان معاینه شود.

عواملی که منجر به عوارض و عوارض جانبی در روش‌های ایمپلنت دندان می‌شود به شرح زیر است:

انتخاب جراح دندانپزشک مناسب

 

انتخاب جراح دندانپزشک مناسب

اساسی‌ترین گام و مهم‌ترین عامل در تضمین موفقیت جراحی ایمپلنت دندان، انتخاب جراح دندانپزشک مناسب است که با آموزش عالی و با مهارت کامل و همچنین با تجربه، بهترین نتیجه ممکن را با حداکثر ایمنی ارائه دهد. تخصص جراح دندان تخصصی‌تر از دندانپزشک است و برای روش‌ها و درمان‌های پیچیده و سخت مناسب است.

علاوه بر این، بیمار باید هم سال‌های تجربه جراح دندان‌پزشکی که به او اختصاص داده می‌شود و هم میزان موفقیت آن‌ها را در نظر بگیرد، زیرا کمبود تجربه می‌تواند منجر به شکست روند جراحی و درمان شود.

برنامه ریزی دقیق عمل و همچنین تجزیه و تحلیل تمام عوارض احتمالی و احتمالی توسط جراح فک و صورت نقش اساسی در نتیجه موفقیت آمیز عمل دارد.

جراح فک و صورت با سال‌ها تجربه می‌تواند تکنیک‌های پیچیده‌ای را مدیریت کند تا نتیجه نهایی عالی و بدون نقص را ارائه دهد. مخصوصاً در موارد دشوار، تجربه جراح فک و صورت و همچنین توانایی وی در انجام یک درمان تخصصی و شخصی بسته به نیاز بیمار ضروری تلقی می‌شود.

مراقبت از بهداشت دهان و دندان توسط بیمار

 

مراقبت مداوم و تمیز کردن مناسب دندان‌ها به ویژه پس از کاشت ایمپلنت‌های دندانی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. هر چه بیمار بیشتر از دندان‌های جدید خود مراقبت کند، احتمال موفقیت‌آمیز بودن جراحی و عدم بروز عوارض در مسیر افزایش می‌یابد.

در غیر این صورت ممکن است دچار پری ایمپلنتیت (التهاب بافت‌های اطراف ایمپلنت همراه با تحلیل استخوان) شود که با لیزر درمان می‌شود.

در هر صورت، بیمار باید به شدت از دستورات پزشک پیروی کند، زیرا عادات روزانه بر نتیجه تأثیر می‌گذارد. بیمار باید محدودیت‌های غذایی را در صورت وجود رعایت کند، از دهان خود به شیوه‌ای مناسب مراقبت کند، سیگار را برای مدتی متوقف کند و همچنین از داروهایی که توصیه شده است استفاده کند. با رعایت دستورات جراح دهان و تیم پزشکی مجرب، احتمال بروز عوارض بسیار کاهش می یابد.

شرایط پزشکی مختلف

 

شرایط خاصی وجود دارد که ممکن است منجر به عوارض جانبی یا عوارض یا حتی شکست کامل جراحی ایمپلنت دندان شود. دیابت، آرتریت روماتوئید، بیماری لثه، پوکی استخوان پیشرفته و برخی بیماری‌های خودایمنی برخی از این بیماری‌ها هستند و به‌عنوان مهارکننده‌ای برای بهبود و ادغام استخوان عمل می‌کنند.

بیمارانی که اخیراً یک حمله قلبی جدی را تجربه کرده‌اند یا تحت درمان‌های شیمی‌درمانی قرار گرفته‌اند، ممکن است دوباره با مشکل کند شدن روند بهبودی دهان مواجه شوند. همین امر در مورد بیمارانی که سیگار می‌کشند، الکل مصرف می‌کنند یا برای شرایط دیگر دارو مصرف می‌کنند، صدق می‌کند.

سیگار کشیدن

 

سیگار کشیدن به طور قابل توجهی بر حفره دهان تأثیر منفی می‌گذارد، زیرا دود از طریق آن وارد می‌شود. نشان داده شده است که سیگار روند بهبود را کند می‌کند، فرآیندی که پس از جراحی کاشت ایمپلنت ضروری است.

زیرا سیگار به میزان قابل توجهی جریان خون لثه‌ها را کاهش می‌دهد و در برخی موارد این وضعیت منجر به شکست ایمپلنت دندان می‌شود. امروزه مطالعات زیادی وجود دارد که ثابت می‌کند افراد سیگاری میزان شکست بیشتری در روش‌های کاشت دارند، البته این بدان معنا نیست که بیمار سیگاری از داشتن ایمپلنت دندانی منع شود.

بهتر است یک هفته قبل از جراحی و دو ماه اول پس از آن سیگار را ترک کنید. به این ترتیب شانس موفقیت درمان ایمپلنت دندان به میزان قابل توجهی افزایش می‌یابد.

بیماری‌هایی که در لثه‌ها و کمبود استخوان فک رخ می‌دهد

 

ارزیابی سلامت لثه یک مرحله ضروری است که قبل از جراحی الزامی است. از طریق این روش، جراح دهان می‌تواند با اطمینان تشخیص دهد که آیا بیماری مانند پریودنتیت یا ژنژیویت وجود دارد یا خیر.

در صورت وجود بیماری لثه، باید آن را به طور کامل درمان کرد و سپس عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندان را انجام داد. این به این دلیل است که بیماری‌های موجود در لثه ممکن است به استخوان فک یا استخوان لثه آسیب برساند که می‌تواند عوارضی ایجاد کند.

دلیل دیگری که ممکن است باعث ایجاد عوارض و یا حتی منجر به شکست کامل جراحی ایمپلنت دندان شود این است که استخوان کافی برای حمایت مناسب از ایمپلنت وجود ندارد.

اگر فاصله زمانی زیادی بین از دست دادن دندان طبیعی و زمان انجام درمان سپری شده باشد، به احتمال زیاد استخوان کافی برای قرار دادن ایمپلنت دندان وجود ندارد. این به این دلیل است که وقتی ریشه دندان طبیعی به طور کامل وجود نداشته باشد، فک آتروفی می‌شود.

اگر استخوان کافی وجود نداشته باشد، انجام موفقیت آمیز ایمپلنت دندان بسیار دشوار است و تجربه جراح دهان نقش مهمی دارد. با این حال، حتی اگر استخوان آتروفی شده باشد، باید از تکنیک‌های بازسازی خاصی استفاده کرد که نیاز به تخصص ویژه و تجربه چندین ساله کادر پزشکی دارد.

عوارض بیس فسفونات‌ها در مورد از دست دادن استخوان

داروهای بیس فسفونات مانند Reclast، Actonel، Bonefos و Fosamax که برای استخوان سازی یا پوکی استخوان مصرف می‌شوند، برای کاهش حوادث استخوانی در بیمارانی که به پوکی استخوان، بیماری استخوانی مبتلا هستند یا برای مدت طولانی تحت درمان سرطان قرار گرفته اند، استفاده می‌شود.

به علاوه، تحقیقات ثابت می‌کند که Fosamax خطری برای ایجاد یک بیماری استخوانی جدی به نام استئونکروز فک است. این یک بیماری نادر است که ممکن است به یک عارضه نسبتاً جدی در درمان دارویی با بیس فسفونات‌ها ودیا دنوزوماب تبدیل شود.

کادر پزشکی باید علائم و نحوه درمان آن‌ها را بشناسد و تشخیص دهد، بنابراین اگر بیمار چنین درمانی را دریافت می‌کند، اطلاع پزشک ضروری است.

مراقبت از ایمپلنت دندان

 

  • بهترین راه برای اطمینان از موفقیت ایمپلنت دندان، پیروی از توصیه‌های مراقبتی جراح است.
  • بلافاصله پس از انجام ایمپلنت دندان، فرد باید از خوردن غذاها و نوشیدنی‌های گرم اجتناب کند و حداقل برای چند روز از رژیم غذایی نرم پیروی کند. همچنین مهم است که برای ۲ تا ۳ روز از ورزش شدید اجتناب کند تا از افزایش جریان خون و تورم ناشی از آن ناحیه جلوگیری شود.
  • همانند دندان‌های طبیعی یک فرد، ایمپلنت و بافت‌های اطراف آن نیاز به تمیز کردن منظم دارند. فرد باید حداقل یک بار در روز ناحیه مورد نظر را پس از بهبودی لثه‌ها نخ دندان بکشد و از برس‌های بین دندانی برای دسترسی به مناطقی که دسترسی به آنها دشوارتر است استفاده کند.
  • افرادی که سیگار می‌کشند بهتر است سیگار را ترک کنند، زیرا مصرف سیگار می‌توانند احتمال ابتلا به عوارض ایمپلنت دندان را افزایش دهد.

فواید و معایب ایمپلنت دندان

 

با وجود خطرات احتمالی در این قسمت می‌خواهیم به فواید و معایب ایمپلنت دندان اشاره کنیم. ایمپلنت‌های دندانی معمولاً بسیار بادوام هستند و وقتی با روکش پوشانده می‌شوند، ظاهر و احساس یک دندان طبیعی را به خوبی منتقل می‌کنند. مزایا ایمپلنت دندان عبارتند از:

ماندگاری بالا

بهترین گزینه برای درمان دندان‌های از دست رفته ایمپلنت دندان تیتانیومی است. ایمپلنت‌های دندانی می‌توانند بیشتر از جایگزین‌ها دوام بیاورند و نرخ موفقیت بالای 97درصد برای 10 سال داشته باشند.

در یک مطالعه بزرگ در سال 2021 که طول عمر 10871 ایمپلنت را طی 22 سال مورد بررسی قرار داد، محققان میزان بقای ایمپلنت را در موارد زیر دریافتند:

  • 9درصد در 3 سال
  • 5درصد در 5 سال
  • 8درصد در 10 سال
  • 0درصد در 15 سال

علاوه بر این در سال 2021 نشان داده شد که در مقایسه با ایمپلنت دندان پروتزهای کامل به طور متوسط 10 سال عمر می‌کنند و بریج‌های دندانی معمولاً هر 5 تا 15 سال یکبار نیاز به تعویض دارند.

از تحلیل استخوان جلوگیری می‌کند

ایمپلنت‌های دندانی ممکن است به جلوگیری از تحلیل استخوانی که پس از از دست دادن دندان رخ می‌دهد کمک کند. هنگامی که دندانی را از دست می‌دهید، استخوان فک شما دیگر در آن قسمت از دهان شما تحت فشار قرار نمی‌گیرد. با گذشت زمان، بدن شما تجزیه می‌شود و بخشی از بافت استخوانی را دوباره جذب می‌کند.

مطالعات متعدد منبع مورد اعتماد نشان داده است که 30 درصد از برجستگی آلوئولی پس از از دست دادن دندان از بین می‌رود. برجستگی آلوئولی بخشی از استخوان فک است که حفره دندان را در خود جای داده است. بیشتر از دست دادن استخوان در 6 ماه اول رخ می‌دهد.

در مروری بر مطالعات سال 2016، محققان شواهدی پیدا کردند که نشان می‌دهد ایمپلنت‌ها با کاهش سرعت تحلیل استخوان، تأثیر قابل‌توجهی بر حفظ برجستگی آلوئولی دارند. تحلیل زمانی است که یک ماده – در این مورد، استخوان – قبل از جذب بدن از بین می‌رود.

ظاهر و احساس طبیعی

ایمپلنت دندان به عنوان یک ریشه مصنوعی برای دندان شما عمل می‌کند. دندانپزشکان می‌توانند تاجی را در بالای ایمپلنت قرار دهند که به تقلید ظاهر و حس یک دندان طبیعی کمک می‌کند و ممکن است نسبت به درمان‌های جایگزین مانند دندان مصنوعی احساس راحتی بیشتری داشته باشد.

در مطالعه‌ای در سال 2016 از سوئد، محققان دریافتند که 94 درصد از 400 نفری که به پرسشنامه‌ای که از طریق پست ارسال شده بود پاسخ دادند، گفتند که به اندازه کافی از زیبایی ایمپلنت خود راضی هستند.

دندان‌های مجاور را ثابت نگه می‌دارد

وقتی دندانی را از دست می‌دهید، دندان‌های اطراف می‌توانند به سمت شکاف حرکت کنند و در بایت و توانایی جویدن شما مشکل ایجاد کنند. ایمپلنت می‌تواند شکاف بین دندان‌های شما را پر کند و با جلوگیری از جابجایی دندان‌های اطراف، منبع مطمئن سلامت دندان‌های اطراف شما را حفظ کند.

ظاهر صورت را بازیابی می‌کند

از دست دادن استخوان فک پس از از دست دادن دندان یا دندان می‌تواند صورت شما را تغییر دهد. ممکن است منجر به تغییراتی مانند موارد زیر شود:

  • افتادگی پوست
  • گونه‌های فرو ریخته
  • ناهماهنگی دندان
  • تغییرات صورت معمولاً در صورت از دست دادن تعداد زیادی دندان قابل توجه است.

ایمپلنت دندان می‌تواند با کمک به حفظ یکپارچگی ساختاری فک و جلوگیری از تحلیل استخوان به جلوگیری از این تغییرات کمک کنند.

در هنگام صحبت کردن و جویدن مانند دندان های طبیعی عمل می‌کند

ایمپلنت دندان هنگام جویدن بیشتر از دندان مصنوعی یا بریج‌های سنتی شبیه دندان‌های طبیعی شماست. همچنین ممکن است با پر کردن سوراخ‌هایی در دندان‌ها که باعث تغییر در نحوه عبور هوا از دهان شما هنگام صحبت می‌شود، به حفظ الگوهای گفتاری شما کمک کند.

نیروی گاز گرفتن را بازیابی می‌کند

در مطالعه‌ای در سال 2016، محققان دریافتند که ایمپلنت در مقایسه با پروتزهای سنتی، نیروی گاز گرفتن را افزایش می‌دهد.

از معایب اصلی ایمپلنت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • آنها معمولاً گران‌تر از سایر گزینه‌های درمانی هستند.
  • ممکن است بیمه شما آنها را پوشش ندهد.
  • نیاز به جراحی دندان دارند.
  • کل فرآیند کاشت احتمالاً چندین جلسه دندانپزشکی و حداکثر 6 تا 12 ماه طول خواهد کشید.
  • ممکن است ابتدا به پیوند استخوان دندان نیاز داشته باشند.
  • مانند تمام روش‌های جراحی، ایمپلنت‌های دندانی با خطراتی همراه هستند از جمله:
  • آسیب به دندان‌ها یا بافت‌های اطراف
  • خون ریزی
  • شکست ایمپلنت
  • رکود لثه
  • عفونت
  • واکنش آلرژیک به بیهوشی
  • آسیب عصبی یا بافتی
  • میزان شکست ایمپلنت در افراد سیگاری 11% و در افراد غیرسیگاری 5% گزارش شده است.

جمع بندی

قبل از اینکه تصمیم به انجام ایمپلنت دندان بگیرید، حتما در مورد تمام خطرات و عوارض آن با دندانپزشک خود صحبت کنید. حتماً در مورد مشکلات سلامتی که دارید یا داروهایی که مصرف می کنید با او صحبت کنید. دندانپزشک به شما کمک می کند تا تصمیم بگیرید که آیا ایمپلنت بهترین گزینه برای شما است یا خیر.

برای دریافت وقت مشاوره می‌توانید به شماره واتس آپ یا دایرکت اینستاگرام پیام دهید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای

بهترین جراح فک، صورت و زیبایی تهران

مقالات مرتبط

پیوند استخوان دندان چیست؟

پیوند استخوان دندان چیست

ایمپلنت یک گزینه عالی برای کسانی است که به دنبال جایگزینی دندان از دست رفته هستند، اما برای حمایت از آنها به ساختار استخوانی سالم در

پیوند استخوان در ایمپلنت درد دارد

پیوند استخوان در ایمپلنت درد دارد

ایمپلنت‌ دندان، دندانپزشکی مدرن را متحول کرده است. آنها راهی موثر برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته در اثر عفونت، ضربه، پوسیدگی شدید دندان یا

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *