درمان فرورفتگی چشم در کاسه

درمان فرورفتگی چشم در کاسه: بخش مهمی از زیبایی چهره در افراد و مخصوصا بانوان، به اندازه چشم ها و تناسب آن ها با اجزای صورت مربوط می شود. به همین دلیل، عمده افرادی که دچار فرورفتگی چشم در کاسه شده اند، به دنبال رفع گودی کاسه چشم خود هستند. درمان این ناهنجاری می تواند تاثیر بسزایی بر زیبایی افراد، جوانتر کردن و افزایش شادابی آن ها چهره داشته باشد.

عمل زیبایی رفع گودی کاسه چشم یکی از عمل هایی است که به زیبایی بیشتر چهره کمک می کند. تیرگی و گودی کاسه چشم باعث می شود تا سن فرد بیشتر و چهره او خسته به نظر برسد. در بسیاری از موارد، گود بودن دور چشم باعث می شود تا پوست اطراف چشم نیز تیره تر یا حتی سیاه تر از حد معمول باشد. افرادی که با این گونه مشکلات زیبایی روبرو بوده و از فرورفتگی چشم در کاسه رنج می برند، می توانند از روش های مناسب برای رفع گودی کاسه چشم استفاده کنند. در بخشی از این مقاله به روش های مناسب برای رفع گودی کاسه چشم در طب سنتی نیز اشاره ای خواهیم داشت.

لازم به ذکر است در صورتی که  گودی چشم سطحی و ناشی از افزایش سن، کمبود چربی پشت پلک و موارد زیر جلدی باشد می توانید به مطب دکتر سزاوار مراجعه نمایید و یابرای رزرو نوبت تماس بگیرید اما در صورتی که منشا گودی کاسه چشم  باشد نیاز به جراحی توسط یک جراح چشم دارد و در حیطه تخصص جراح فک و صورت نیست لطفا به یک متخصص جراحی چشم مراجعه نمایید و می توانید از این مقاله برای افزایش اطلاعات خود بهره ببرید

برای افرادی که با اختلالاتی نظیر گودی چشم سطحی ناشی از افزایش سن، کمبود چربی پشت پلک و موارد زیر جلدی روبرو هستند، مراجعه به یک پزشک جراح متخصص از جمله دکتر مهدی سزاوار می تواند کمک کننده باشد. اما در صورتی که علت گودی کاسه چشم مشخص نبوده یا به بررسی بیشتری نیاز داشته باشد، باید به یک چشم پزشک مراجعه کنید.

علت گودی بالای چشم

علت گودی بالای چشم

علت گودی بالای چشم را می توان به موارد متعددی نسبت داد. با این حال، معمولا علت گودی بالای چشم جنبه ژنتیکی دارد. پیش از توضیح در مورد عمل زیبایی رفع گودی کاسه چشم، علت های بروز این مشکل را بررسی خواهیم کرد.

 لاغری بیش از حد

لاغری همیشگی یا کاهش وزن زیاد، ممکن است علت گودی بالای چشم باشد. در بسیاری از موارد، گودی کاسه چشم در اثر لاغری بیش از حد، نمود بیشتری دارد. این در حالی است که این نوع فرورفتگی ها در صورت های تپل، کمتر به چشم می آیند.

 ابتلا به انواع بیماری

برخی از بیماری ها باعث لاغری فرد می شوند و برخی از آن ها می توانند گودرفتگی بیشتر کاسه چشم ها را در پی داشته باشند. برای مثال، التهابات سینوسی از جمله اختلالات یا بیماری هایی به حساب می آیند که می توانند منجر به بروز گودی کاسه چشم یا تشدید آن شوند.

 افزایش سن

با افزایش سن، پوست خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهد. از سوی دیگر، چربی های موجود در زیر پوست نیز با افزایش سن، کمتر از قبل خواهند بود. به همین دلیل، فرورفتگی چشم در کاسه نمود بیشتری پیدا کرده و نیاز به رفع گودی کاسه چشم بیشتر از قبل، حس خواهد شد. این مشکل برای هر فردی می تواند به وجود آید.

 مشکلات خواب

شاید بتوان رایج ترین علت گودی بالای چشم را خواب ناکافی یا بی کیفیت دانست. به طور کلی، اختلال در خواب می تواند عوارض جسمی و روحی بسیاری برای افراد در پی داشته باشد. اگر فرد در مدتی طولانی با مشکلات خواب مواجه باشد، احتمالا گودی کاسه چشم او نیز بیشتر خواهد شد.

 استفاده از پروتزهای چشمی

در صورتی که افراد در کاسه چشم خود از پروتز استفاده کرده باشند، ممکن است به مرور زمان این پروتزها جابجا شوند. در برخی موارد، این موضوع منجر به گودی کاسه چشم خواهد شد.

خبر خوب این است که عمل رفع گودی کاسه چشم می تواند در بهبود این عارضه موثر باشد. به طور کلی، اهمیتی ندارد که چشم به چه دلیل دچار فرورفتگی شده است. در هر حال، می توان از جراحی زیبایی رفع گودی کاسه چشم برای درمان فرورفتگی چشم در کاسه استفاده نمود.

برای درمان فرورفتگی چشم در کاسه چه باید کرد؟

درمان فرورفتگی کاسه چشم

روش های متعددی برای بهبود وضعیت گودی چشم ها و تیرگی دور چشم وجود دارند. برای مثال، آموزه هایی برای رفع گودی کاسه چشم در طب سنتی وجود دارند. با این حال، اگر تمایلی به انجام درمان های طب سنتی ندارید، می توانید برای جراحی های زیبایی برای رفع گودی کاسه چشم اقدام کنید. روش دیگری که برای درمان فرورفتگی چشم در کاسه به کار می رود، روش تزریق فیلر است که می تواند به تنهایی یا به صورت همزمان با جراحی انجام گیرد.

عمل زیبایی رفع گودی کاسه چشم چگونه انجام می شود؟

عمل زیبایی برای رفع گودی کاسه چشم به چند روش مختلف انجام می گیرد. تزریق و جراحی دو روش پزشکی هستند که برای رفع این مشکل به کار می روند. این جراحی خطر چندانی ندارد. اما در هر صورت، تهاجمی ترین روشی است که برای درمان فرورفتگی چشم در کاسه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

عمل رفع گودی کاسه چشم یک عمل فوق تخصصی است و تحت بیهوشی کامل توسط جراح چشم انجام می گیرد. در انجام عمل زیبایی برای رفع گودی کاسه چشم از روش کاشت ایمپلنت استفاده می شود. اینکه جراح در کدام قسمت از کاسه چشم، برش ایجاد می کند، به ساختار چشم بیمار بستگی دارد. اما در هر صورت، لازم است برش به گونه ای ایجاد گردد که هیچ گونه اسکار ناشی از جراحی بر روی صورت بیمار باقی نماند. به این معنا که برای درمان یک اختلال زیبایی نباید مشکلات ظاهری بیشتری برای بیمار ایجاد نمود.

ایمپلنت های مورد استفاده در درمان فرورفتگی چشم در کاسه، از جنس سیلیکون هستند. این ماده انعطاف پذیر با بدن سازگار است و معمولا بدن افراد حساسیت و واکنش منفی نسبت به آن نشان نمی دهد. پس از قرار دادن ایمپلنت در جایگاه مورد نظر، جراح برش را با استفاده از بخیه می بندد.

مزایای عمل زیبایی رفع گودی کاسه چشم چیست؟

مزایای عمل رفع گودی کاسه چشم

مهم ترین مزیت این روش، دائمی بودن نتیجه آن است. زمانی که گودی کاسه چشم بیمار با استفاده از ایمپلنت ها برطرف می شود، فرد نیازی به درمان های دیگر نخواهد داشت. البته اگر بیمار از نتایج راضی نباشد، می توان ایمپلنت را خارج کرد. هر چند این کار چندان متداول نبوده و ممکن است عوارض جانبی در پی داشته باشد.

به عنوان مزیت دوم در نظر داشته باشید برای افرادی که از پروتزهای چشمی استفاده می کنند، امکان جابجایی و حرکت آن در کاسه چشم کمتر خواهد بود.

مزیت سوم عمل زیبایی رفع گودی کاسه چشم این است که می توان آن را همزمان با روش های دیگر به کار برد. یعنی اگر پس از جراحی، همچنان گودی کاسه چشم وجود داشته باشد، می توان از روش هایی مانند تزریق نیز در کنار آن استفاده کرد. برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله موجود در سایت tabanmd را مطالعه کنید.

عوارض عمل رفع گودی کاسه چشم چیست؟

عوارض عمل جراحی برای درمان فرورفتگی چشم در کاسه بسیار شبیه به سایر عمل های کاشت ایمپلنت است. در صورتی که عمل جراحی توسط یک پزشک متخصص و ماهر انجام گیرد، میزان عوارض ناشی از عمل رفع گودی کاسه چشم به حداقل می رسد.

عوارض عمومی این جراحی، عمدتا به شکل خونریزی و عفونت در محل برش بروز می کنند. علائم بروز عفونت نیز شامل قرمزی بیش از اندازه ناحیه تحت درمان و تورم آن خواهد بود. همچنین احتمال ایجاد ترشحات زرد رنگ در ناحیه زخم وجود دارد. عفونت های ناشی از عمل زیبایی رفع گودی کاسه چشم با آنتی بیوتیک بهبود پیدا می کنند.

 در برخی موارد نیز ایمپلنت ها منجر به اکستروژن می شوند. یعنی ممکن است بافت پوشاننده روی ایمپلنت از بین برود و ظاهر آن از روی پوست نمایان شود. این موضوع ممکن است باعث ایجاد عفونت گردد. البته این حالت، عارضه نادر است. با این حال، در صورت بروز این مشکل باید عمل تزریق یا برداشتن ایمپلنت انجام گیرد.

باقی ماندن جای زخم ناشی از جراحی می تواند از دیگر عوارض آن باشد. پیش از این اشاره شد که یک پزشک حرفه ای برش جراحی را به گونه ای ایجاد می کند که جای زخم آن قابل دیدن نباشد. اما در هر صورت، باقی ماندن جای زخم نیز از عوارض جانبی بدیهی این جراحی محسوب می شود. برای کسب اطلاعات بیشتر مقاله austinmccormick را مطالعه کنید.

مراقبت های بعد از عمل رفع گودی کاسه چشم

مراقبت های بعد از عمل گودی کاسه چشم

بعد از عمل رفع گودی کاسه چشم، بیمار درد نسبتا شدیدی را احساس می کند که با استفاده از مسکن های تجویز شده تسکین می یابد. تورم بعد از جراحی مساله دیگری است که بیمار با آن درگیر خواهد بود و در ۲۴ ساعت اول پس از عمل شدیدتر می شود. معمولا تورم ناشی از درمان فرورفتگی چشم در کاسه بعد از دو هفته کاملا بهبود پیدا می کند. بر اساس نظر دکتر مهدی سزاوار، متخصص جراحی فک، دهان و صورت، بخیه های جراحی نیز دو هفته پس از عمل قابل کشیدن هستند. مراقبت های بعد از عمل رفع گودی کاسه چشم شامل موارد زیر هستند:

  • عدم استفاده از پروتزهای چشمی تا ده هفته بعد از عمل زیبایی رفع گودی کاسه چشم.
  • اگر بعد از عمل، پزشک روی چشم بیمار پد چشمی قرار داده است، تا روز بعد باید باقی بماند.
  • شستشوی صورت تا ده روز ممنوع است. برای تمیز کردن زخم ها باید از پنبه های استریل گلوله شده و آب جوشانده با دمای پایین استفاده کرد.
  • پزشک دستورات دارویی مختلفی مانند پماد کلرامفنیکل را تجویز می کند. این داروها را باید طبق دستورات مصرف کنید.
  • انجام فعالیت های سنگین تا چندین هفته بعد از عمل ممنوع است.
  • دستورات مراقبتی دقیق تر از سوی پزشک ارائه خواهد شد.

برای رفع گودی کاسه چشم در طب سنتی چه روش هایی وجود دارند؟

رفع گودی کاسه چشم در طب سنتی از طریق برخی درمان های ساده و مواد طبیعی انجام می گیرد. در واقع، افراد با استفاده از انواع ماسک ها و مواد در دسترس، سعی بر کاهش تیرگی و گودی دور چشم دارند. برخی از روش هایی که برای رفع گودی کاسه چشم در طب سنتی پیشنهاد می شوند را در ادامه توضیح می دهیم.

 ماسک های خانگی

استفاده از ماسک های خیار، آبلیمو، روغن بادام، چای کیسه ای و روغن ماهی از جمله روش های خانگی هستند که می توان برای درمان گودی چشم به کار برد.

 روغن تراپی با روغن زیتون

از نظر برخی از پزشکان طب سنتی، ترکیب روغن زیتون و نمک می تواند برای رفع گودی کاسه چشم مناسب باشد. این ترکیب باید تا زمان رفع تیرگی و گودی، بر روی ناحیه مورد نظر مصرف شود.

 اصلاح سبک زندگی و تغذیه

برخی از طبیبان طب سنتی بر این باور هستند که اصلی ترین روش رفع گودی کاسه چشم در طب سنتی شامل چهار مرحله می شود. این چهار مرحله در راستای اصلاح تغذیه خواهند بود:

  • اصلاح نمک (کم کردن مصرف نمک)
  • اصلاح ظروف (استفاده از ظروف سنگی، مسی، چدنی روسی و برنجی به جای ظروف تفلون، آلومینیوم و استیل)
  • اصلاح روغن (پرهیز از روغن های صنعتی شامل روغن ذرت، روغن نباتی و روغن مایع و استفاده از روغن دنبه، زیتون، کنجد و روغن زرد حیوانی)
  • اصلاح آب (مصرف آب چاه به جای آب تصفیه کلردار)

ماساژ ناحیه اطراف چشم

ماساژ ناحیه اطراف چشم

بر اساس روش های رفع گودی کاسه چشم در طب سنتی می توان ناحیه اطراف چشم را با ترکیب عسل و سرکه ماساژ داد. در این ترکیب، مقدار عسل باید دو برابر سرکه باشد. پس از ماساژ، به مدت 20 دقیقه باید مواد بر روی موضع باقی مانده و در نهایت، شسته شود.

 حجامت کل بدن یا حجامت موضعی

انجام حجامت بدن از روش های رفع گودی کاسه چشم در طب سنتی به حساب می آید. در صورتی که دو بار حجامت کلی با فاصله یک ماه، نتیجه رضایت بخشی در بر نداشته باشد، باید از حجامت پشت گوش و ناحیه گیجگاهی کمک گرفت. البته تمامی این موارد بر اساس یک برنامه زمانی دقیق، نوع مزاج شخص و شدت اختلال انجام خواهد گرفت.

جمع بندی

در این مقاله اطلاعاتی در مورد عمل زیبایی رفع گودی کاسه چشم ارائه دادیم. دیدیم که با قرار دادن ایمپلنت های سیلیکونی می توان به درمان فرورفتگی چشم در کاسه پرداخت. البته روش هایی مانند تزریق نیز برای بهبود گودی چشم مناسب هستند. حتی گاهی برای رسیدن به نتیجه بهتر لازم است از هر دو روش به صورت همزمان استفاده نمود. بهترین روش برای رفع گودی کاسه چشم بر اساس شرایط بیمار و نظر پزشک تعیین خواهد شد.

این نوع عمل زیبایی صورت، جراحی سخت و سنگینی نیست. با این حال، با توجه به حساسیت چشم و نواحی اطراف آن لازم است جراحی گودی چشم توسط یک پزشک متخصص مجرب انجام گیرد.

دکتر مهدی سزاوار بهترین متخصص جراح دهان، فک و صورت در تهران هستند. ایشان تجربه فراوانی در زمینه انواع جراحی از جمله جراحی پلک و جراحی رفع گودی کاسه چشم دارند. از این رو، می توانند بهترین نتیجه را برای شما به ارمغان آورند. برای دریافت اطلاعات بیشتر یا تماس با پزشک می توانید به قسمت تماس با ما در همین صفحه مراجعه نمایید.

۱
۲
۳
۴
۵
میانگین امتیازات ۳.۸ از ۵
از مجموع ۲۰ رای

بهترین جراح فک، صورت و زیبایی تهران

مقالات مرتبط

14 دیدگاه دربارهٔ «درمان فرورفتگی چشم در کاسه»

  1. سلام من چشمام زیادی تو کاسس ومیخوام عمل رو انجام بدم فقط لطف کنید بگید هزینش تقریبا چقد میشه ممنون میشم

    1. سلام من پارسال که زنگ زدم برای عمل پروتز گودی کاسه چشم چهل میلیون حداقلش بودالان حتما هفتاد هشتاد میلیون شده

  2. سلام اگه گودی چشم دراثرالتهابات سینوسی باشدممکنه بامرورزمان خوب شودونیازبه جراحی نباشد

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *